FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI

EXCLUSIV Cei de la CS Mioveni se tem din cauza focarului de Covid-19 de la formația lui Becali: „Asta am fost informați!”

Conducerea clubului CS Mioveni are temeri înaintea partidei cu FCSB, după focarul de coronavirus apărut în lotul condus de Edi Iordănescu.
Conducerea clubului CS Mioveni are temeri înaintea partidei cu FCSB, după focarul de coronavirus apărut în lotul condus de Edi Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 14:19 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 14:42

Conducerea clubului CS Mioveni are temeri înaintea partidei cu FCSB, din cauza focarului de coronavirus apărut în lotul condus de Edi Iordănescu. 

  • FCSB - CS Mioveni este programat astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI

Alți doi fotbaliști de la FCSB au fost depistați pozitiv cu COVID-19, chiar în ziua meciului cu CS Mioveni, programat la Buzău, din etapa 12 a Ligii 1. Jucătorii în cauză ar fi mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe și fundașul dreapta Valentin Crețu. Astfel, numărul de indisponibili ajunge la 14!

În tabăra Mioveniului, unde fotbaliștii sunt vaccinați în proporție de apoximativ 50%, nu există niciun caz pozitiv. Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al clubului argeșean, admite că există anumite temeri înaintea partidei, dar nu au ce face.

Temeri înainte de FCSB - CS Mioveni 

„Sigur, există această teamă, dar nu avem ce face. Am fost anunțati că se joacă. Până la această oră, acestea sunt informațiile. Noi nu avem probleme cu cazurile de Covid-19, doar accidentări. 

Analizând primul 11 al celor de la FCSB nu sunt mai diferențe, chiar și cu cele două cazuri de astăzi. Probabil vor apărea probleme în momentul în care vor fi nevoiți să schimbe. Va fi un meci de luptă, a plouat toată ziua aici, nu știm nici cum se va prezenta gazonul”, a spus Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, pentru GSP.

Cei de la CS Mioveni se tem din cauza focarului de Covid-19 de la formația lui Becali: „Asta am fost informați!”
Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni

Doamne ferește! Se poate întâmpla orice. Teoretic, cei rămași sunt sănătoși, nu? Se poate întâmpla orice, e o situație incontrolabilă. Nimeni nu garantează, e posibil ca și la alte meciuri să apară astfel de cazuri. Doamne ajută că noi am fost feriți
- Daniel Barbu, director sportiv CS Mioveni

Doar 13 jucători apți de joc la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunțase seara trecută că vicecampioana are doar 15 jucători apți pentru meciul cu CS Mioveni, dintre care 4 care se pliază regulii U21. Acum, odată cu noile vești, rămân doar 13!

În plus, antrenorul principal Edi Iordănescu și alți 4 membri ai staff-ului tehnic au contractat, de asemenea, boala. Singurii oameni din staff care pot sta pe bancă la meciul din această seară, de la Buzău, sunt antrenorul de portari Eugen Nae, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert.

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni: 99. Vlad - 6. Haruț, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 27. Olaru, 25. Perianu, 10. Fl. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 30. Musi

VIDEO Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”

Citește și alte știri despre FCSB - CS Mioveni: 

Două cazuri noi de COVID-19 la FCSB » Câţi fotbaliști apți de joc mai are vicecampioana

Vrea să-și ia revanșa după ce a trăit la FCSB: „M-a deranjat foarte tare. Știe toată lumea cine a făcut schimbarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bridges
bridges  •  16 Octombrie 2021, 15:37

Mioveni, in loc sa va plangeti mai bine luati-le 3 puncte.

dodo001
dodo001  •  16 Octombrie 2021, 15:33
Postat de Haita Valentin pe 16 Octombrie 2021, 15:25

Pai cei de la Mioveni se plang din caua epidemiei de Covid de la FCSB.Tu chiar nu intelegi ce se spune in articolul asta?

Stai cuminte ca am inteles, nu degeaba sunt strigate si plansete de vreo 3 zile , cei din presa nu se pot linisti de frica a ceea ce se intampla la Fcsb (cea mai iubita echipa :)))

136836120080947
Haita Valentin  •  16 Octombrie 2021, 15:25
Postat de dodo001 pe 16 Octombrie 2021, 14:34

Ar trebui sa nu se mai planga atat cei de la Fcsb, doar aliniaza o formatie de 100 de milioane. Cred ca mai mult cauta alibi in caz ca fac un pas gresit, dar cu Mioveni chiar daca intra doar jucatori ca Perianu ar trebui sa se termine la un scor just pentru Fcsb

Pai cei de la Mioveni se plang din caua epidemiei de Covid de la FCSB.Tu chiar nu intelegi ce se spune in articolul asta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează