FOTBAL  »  Superliga  »  SEXISM

„Locul ei la cratiță!” » Episodul oribil trăit de Teo Meluță când avea 11 ani + Dezamăgirea trăită după declarațiile lui Becali

Teo Meluță // FOTO: Facebook.com/teo.meluta +49   FOTO
Teo Meluță // FOTO: Facebook.com/teo.meluta

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 10:12

Teodora Meluță (20 de ani) a fost invitată la GSP LIVE și a vorbit despre derapajele sexiste a lui Gigi Becali, patronul FCSB. 

Fundașul celor de la Olimpia Cluj a spus că i s-au părut exagerate declarațiile făcute de Becali, dar nu a fost afectată. 

„Cred că nu m-au afectat așa tare declarațiile. Am mai trăit astfel de momente și cânt eram copil și jucam fotbal la băieți. A fost mai dureros acum pentru că el are o voce puternică în fotbal. Pe mine m-a deranjat ce a spus, având în vedere că el face parte din fotbal. Dacă noi, cei din fotbal, aruncăm cu noroi în fotbalul feminin, ce pretenții să ai de la alți oameni? A fost oarecum deranjant. Fiecare alege ce face” 
- Teo Meluță la GSP LIVE

+45 FOTO

Teodora Meluță: „Aveam 11 ani și mi s-a spus că locul meu e la cratiță” 

Teodora a vorbit și despre un episod petrecut când era copil, când a fost victima sexismului la un meci de fotbal. „Eu jucam fotbal cu băieții, iar la un meci am driblat vreo doi adversari și niște părinți au strigat «Hai,mă, nu poți lua mingea de la o fată? Nu are ce să caute la fotbal! Locul ei e la cratiță!». Aveam 10-11 ani. Au interveni părinții mei, care erau acolo, și au oprit meciul. S-au certat cu ceilalți păriniți”, a adăugat Teo.

Gigi Becali, serie de declarații sexiste

După ce FRF a anunțat că toate cluburile din Liga 1 trebuie să aibă echipă de fotbal feminin, Gigi Becali a avut constant declarații sexiste.

  • „Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. De ce să vin? Să mă bată la Judecata de Apoi? Mă întreabă «Ce ai căutat la fotbal feminin?»”
  • „Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Dar tot nu fac fotbal feminin”
  • „Femeile nu trebuie să facă fotbal! Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! ”
  • „Asta e aliniere la ideile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie!”
  • „Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei Poate e ca tine, dar eu spun ca mine. În România nu prea se înțelege libertatea asta. Nimeni nu mă poate obliga pe mine să fac fotbal feminin”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Victor Ciutacu, derapaj la adresa lui Becali, după cearta cu Olăroiu: „Gigi, încerc să fiu măsurat, poate îți traduce unul dintre sclaveții tăi”

MM Stoica, cinic pe Facebook: „Plimbați-vă, stați la cozi, pompele funebre nu dau faliment niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
brascombre
brascombre  •  23 Martie 2020, 22:50

Nimic impotriva fotbalului feminin, dar sa fortezi cluburile sa aiba echipe feminine e o idiotenie. In primul rand e incalcat dreptul de a alege si a avea libera initiativa. Fotablul e o afacere si daca oamenii de fotbal vor considera ca se pot face bani din fotbalul feminin, nu vor ezita sa creeze o astfel de echipa. Dar cine ii va despagubi daca pierd bani? In al doilea rand, le pune pe femei intr-o postura de victime, naive si neajutorate. Cine o impiedica pe Prodanca sa adune cateva femei de afaceri si sa puna la cale prin forte proprii o liga feminina?

2924398074293905
Sorin Raileanu  •  23 Martie 2020, 21:39

Fata draga , Sint de 20 ani arbitru de fotbal in Suedia si stiu mai bine ca acest *** limitat (cu toate ca are si laturi umane de admirat !).Viitorul este al vostru ! Prestati si vetzi fi tratate la fel ca baietzii. Poate nu pentru ca toti va apreciaza (nu inca !) dar le aduceti din ce in ce mai multzi bani. Te doare ce spune B !? El saracu e un accident in lumea adevarata a fotbalului ! Vezi-*** de treaba, joaca, dedicate sportului, total, daca vezi ca merita, si nu ai decit de cistigat. Lycka till /Mult succes!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doomsday2000
doomsday2000  •  23 Martie 2020, 12:07
Postat de catalynn pe 23 Martie 2020, 11:07

Observ ca acest așa zis articol nesemnat are exact 6 rânduri despre intervievata dar 20 despre ne-a jijji! :-))))

Dacă nu scriau de jiji, unul de teapa ta nu posta, scădea traficul, era păcat să se piardă bani pe cârca celora ca tine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează