FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Thiess, noi promisiuni pentru fanii dinamoviști, într-o conferință-maraton: "Facem noul Dinamo Kiev cu Marica, Andone și Nunweiller"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 14:42

Într-o conferință de presă maraton, Adrian Thiess a vorbit din nou despre grupul de investitori care este interesat de cumpărarea lui Dinamo.

Omul de afaceri a detaliat planurile pe care cumpărătorii le au și a anunțat că există discuții cu un potențial președinte de club, care este "tânăr, cu expertiză și cu școală, dar care nu a mai condus un club. E de la Dinamo". 

"Pe 6 martie s-a semnat un non disclosure agreement. Și am discutat cu Nicolae Badea și Ionuț Negoiță. Investitorii au capacitatea financiară de a se implica la un asemenea club. Vor un proiect pe termen lung, un proiect occidental. Au principii corporatiste de a conduce un club. Dinamo este o echipă cu potențial. Am vorbit cu mulți oameni, printre care Marica și Andone, care îmi sunt prieteni.

Da, investitorii se uită la meciuri. Au văzut partida cu Gaz Metan. Unul dintre oamenii-cheie din această tranzacție a condus multe cluburi din Europa. A lucrat și cu Radu Nunweiller. Și el va fi implicat în acest proiect. Unii investitori au potențial financiar, iar alții au mulți ani în domeniu. E un mix perfect. Da, unii sunt elvețieni.

Sunt implicați în managementul mai multor cluburi. Sunt de mai multe naționalități. Se va adopta modelul lui Igor Surkis, modelul Dinamo Kiev. Ne vom baza pe jucători români, dar vom aduce și 2-3 jucători străini, jucătorii pe care acum clubul nu își permite să îi aducă. Acest grup de investitori deține și fotbaliști, care vor veni la echipă.

Președintele clubului va fi român, 90% din conducere va fi formată din români. Există și un potențial președinte care este român. E tânăr și n-a condus niciun club. Dar are expertiză și are multă școală. Are legătură cu Dinamo. După 12 aprilie vom începe în forță negocierile. Spre finalul lunii mai ar trebui sa semneze actele", a declarat Adrian  Thiess la conferința de presă.

În vârstă de 73 de ani, Radu Nunweiller a evoluat ca mijlocaș pentru Dinamo în anii '60-'70. El a antrenat ultima oară în Elveția, în 2009. 

"Am vorbit cu Negoiță despre stadion. Era foarte bucuros. Mi-a zis că va avea peste 20.000 de locuri" Adrian Thiess

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (36)
craz1est
craz1est  •  30 Martie 2018, 23:13

Nu stiu ce ma face sa cred ca Negoita isi asigura linistea si faptul ca nu mai vrea sa investeasca un leu in echipa, dupa ce a "muls-o" ca pe vaca de pe urma jucatorilor vanduti, tocmai prin aceste personaje interpuse cu tot felul de "regii" si stiri nascocite. Nu am 20 de ani si nici 30, sa fiu atat de naiv sa cred asemenea "galusti" Cu parere de rau , eu cred ca vremea clubului meu iubit s-a scurs, singurele lucruri care au ramas sunt aceste amagiri frumoase, care vor deveni urate iar in final se vor transforma intr-un cosmar. Thiess este platit de domnul Negoita , deoarece poate face un lucru extraordinar..... Thiess poate mintii fara sa clipeasca !!!

solox
solox  •  30 Martie 2018, 23:05

Lasati-o moarta cu *** asta. Dinamo calca pe urmele Rapidului cu *** de genul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  30 Martie 2018, 19:03
Postat de kkkkkk pe 30 Martie 2018, 17:01

Neuron singuratic , ai si replici inteligente ? Sau doar cele invatate la birt ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close