FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Thomas Neubert îl atenţionează pe Gigi Becali: "Trebuie să scoţi banii" » Anunţ bombă despre o revenire în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 17:07

Thomas Neubert nu vede cu ochi buni actuala situaţie de la Steaua. Fostul preparator fizic al echipei din Ghencea îl sfătuieşte pe Gigi Becali să cumpere jucători pentru a putea să menţină echipa pe primul loc şi în sezonul care se pregăteşte să înceapă. 

“La nivelul la care eu i-am lăsat pe jucători, mai pot juca patru, cinci sau şase luni. Cît am fost la Steaua, toată lumea a muncit la limită, exact cît le ceream.

Poate că acum nu mai au acea foame de trofee pe care o aveau acum doi ani. Meme nu mai e acolo în fiecare zi şi asta e o pierdere uriaşă pentru echipă.

Toate aceste pierderi îmi dau mie impreseia că avem o situaţie negativă, că totul merge uşor în jos.

"Gigi trebuie să scoată banii"

Fostul preparator fizic al Stelei speră ca roş-albaştrii să continuie la cel mai înalt nivel, însă e de părere că Gigi Becali ar trebui să mai aducă 5 sau 6 jucători.

"Sper din suflet că nu se va întîmpla asta şi că pot să se menţină la un nivel bun şi chiar să-l ridice. Gigi trebuie să investească în această echipă.

Trebuie să cumpere cinci sau şase jucători, să dea nişte bani pentru a cumpăra un atacant, un mijlocaş un jucător de bandă dreaptă. Pe aceste poziţii au nevoie de jucători excelenţi, de un nivel foarte înalt", a spus Neubert. 

...despre revenirea în România: "Acesta a fost un mare vis pentru mine, să pot să continui munca de la Steaua pentru următorii trei, patru ani şi vreau să am terenuri de antrenament pentru următorii 10-12 ani, pentru jucătorii tineri.

Pentru a ajunge numărul 1 în România nu doar cu echipa mare, ci ca şi club, cu totul. Asta este Steaua pentru mine, numărul 1 în România.

Este o dorinţă a mea, să lucrez din nou în România, pentru că îmi place foarte mult şi vreau să dau ceva înapoi suporterilor”, a spus Neubert la DigiSport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 07:01
Postat de agentul0007 pe 19 Iulie 2014, 01:02

daca este adevarat o sa vedem din retur daca steaua mai joaca ceva

tu chiar dai 2 bani pe amarasteanul ala ?

agentul0007
agentul0007  •  19 Iulie 2014, 01:02

daca este adevarat o sa vedem din retur daca steaua mai joaca ceva

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iulie 2014, 23:10
Postat de andrei.33 pe 18 Iulie 2014, 22:39

A ajuns preparatorul fizic sa dea lectii de fotbal si management.

nu e vina lui. unora le plac basmele atat de mult, incat le si inventeaza.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează