FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA

Tilinca si Zaharia au slabit cite 4 kilograme in meciul cu Atletico

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Pe o caldura de 41 de grade la umbra, Tilinca si Zaharia au slabit cite 4 kilograme in meciul cu Atletico

Meciul Gloria - Atletico s-a jucat intr-un cazan incins, pe-o temperatura ce-a atins 41 de grade Celsius la ora meciului, 18:00. "A fost infernal, mai ales ca au lipsit si pauzele de apa. Galatiul a jucat mai tirziu si s-au luat masuri pentru hidratarea jucatorilor", a declarat omul meciului, Cosmin Tilinca, cel care a pasat decisiv la primul gol si l-a marcat pe-al doilea. "De la 70 de kilograme am ajuns la 66. Am evitat deshidratarea cu o alimentatie consistenta, lichide si vitamine", a povestit jucatorul.

Dorel Zaharia a fost si el afectat de caldura excesiva. "Mi-am dat seama abia a doua zi cit de greu a fost. Pentru ca abia atunci m-am cintarit. Dupa ce am mincat, dupa ce m-am hidratat, aveam inca doua kilograme in minus. Cu siguranta, dupa meci erau cel putin 4!", a afirmat fotbalistul aflat in vizorul Stelei. Pe de alta parte, antrenorul Nelutu Sabau a tras semnalul de alarma. "Caldura a fost insuportabila. Pina nu mai moare cineva pe teren nu ne trezim!", a avertizat "Motul".

String rindurile
Atletico a luat avertismentul Gloriei in serios, astfel incit, la meciul retur, de la Madrid, in teren se va afla si "artileria grea". Diego Forlan si Sergio Aguero, supranumit "El Kun", au fost chemati din vacanta pentru a ajuta echipa madrilena in tentativa de a trece de "vampirii" lui Nelutu Sabau, conform cotidianului AS. Uruguayanul Forlan, proaspat transferat in aceasta vara de la Villareal, era in concediu dupa participarea cu nationala tarii sale la Copa America, iar "El Kun" a devenit de curind campion mondial U20 cu Argentina. (Mihai Mateas)

Atentie, Gloria!
Atacantul rechemat la echipa, desi trebuia sa intre in vacanta dupa participarea la Cupa Mondiala U20, Sergio Aguero, a fost cel mai bun om al finalei dintre Argentina si Cehia, incheiata cu victoria sud-americanilor, cu scorul de 2-1. Virful lui Atletico, El Kun, a marcat golul egalizator al nationalei celeste in minutul 62 al meciului. Argentina a cistigat, astfel, pentru a saptea oara competitia, iar Aguero a fost golgheterul turneului final, fiind desemnat si cel mai bun jucator al Cupei Mondiale. (Mihai Mateas)

"Nici un semn"
Dorel Zaharia, atacantul Bistritei si unul din remarcatii spaniolilor de la Atletico, sustine ca nu a primit inca nici un semnal din partea formatiei antrenata de Gica Hagi, care si-ar fi exprimat interesul pentru golgheterul Gloriei. "M-am interesat si eu la club, dar mi-au transmis ca deocamdata nu se stie nimic. Din ce am citit in presa, transferul meu depinde de negocierile pentru portughezul Dady. Nu m-a contactat nimeni de la Steaua, deoarece sint inca sub contract si nu s-ar fi riscat", a explicat Zaharia. (Mihai Mateas)

Pleaca joi
Bistritenii vor pleca spre Madrid, pentru meciul retur al dublei cu Atletico, joi dupa amiaza, de pe aeroportul din Cluj. "Vom pleca joi, la ora 17:00, de la Cluj, urmind sa ne intoarcem duminica dimineata de la Madrid, la ora 2.00, ora locala", a declarat directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, care a adaugat ca nu stie momentan daca partida va fi transmisa de vreo televiziune din Romania. (Mihai Mateas)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează