FOTBAL  »  Superliga  »  UN NOU SCANDAL LA FRF?

Timişoara, în pericol să nu primească licenţa pentru a evolua în Ligă? Mircea Sandu: "Să-i văd atunci pe conducători cum se scot" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, dezvăluie că mai multe cluburi din Liga I ar putea să aibă probleme în primirea licenţei pentru a evolua în viitoarea ediţie a cupelor europene.

"Au greşit comisiile şi vor plăti, la fel şi cluburile, iar soarta lor va fi aceeaşi. E vorba despre participarea echipelor româneşti în ediţia 2008-2009 a cupelor europene. Nu federaţia este problema, vedeţi Timişoara ce a făcut, vedeţi Dinamo ce a făcut şi după aceea analizaţi.

S-a constituit un cerc al fair-play-ului financiar între marile cluburi europene, nu e corect ce se întîmplă în fotbalul european, iar Real Madrid este cel mai bun exemplu în acest sens. Atunci vreau să-i văd pe aceşti conducători care tot atacă FRF cum se scuză în faţa propriilor suporteri, cînd se vor lua măsuri concrete împotriva celor care nu prezintă credibilitate financiară. Am solicitat ca licenţierea pentru următorii 3 ani să fie făcută de UEFA, să vedem atunci ce se întîmplă", a spus Sandu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
 •  17 Iunie 2009, 21:47

inca un exemplu de incompetenta la FRF: au dat licenta fara sa fie in regula dosarul!!! Pai si de ce se ia sandu de conducatori??? pai ei au dat licenta sau comisia din FRF??? trebuia sa judece corect, dupa regulament si sa nu le dea licenta. N-au facut-o si acum ne-am facut de ras din nou in Euriopa din cauza incompetentilor astia de la frf...

 •  17 Iunie 2009, 16:26

Sa-mi sugeti toti P U L A ! Muriti flamanzilor !

 •  17 Iunie 2009, 16:23

Bai, pisha cu oki!! Tu de rezultatele nationalei nu raspunzi, de numit selectioner nu te bagi, problemele din camp. intern nu sunt atributia ta, tu la ce plm esti in functia aia ma?? Esti intr-o situatie mai rea decat a fost piturca dupa ce am luat bataie la austrieci! O tara intreaga vrea sa plece, numai el statea pentru banii aia. E, adu-ti aminte de el si ia in calcul ca tu esti mult mai urat!! de o tara intreaga! Toata lumea te cere AFARA!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează