FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Țiriac a comentat scandalul momentului cu Șumudică la pariuri: "Nu ai voie să faci așa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 18:21

Ion Țiriac a vorbit despre pariuri și despre cît de simplul le este celor care fac parte din mafia pariurilor să mizeze pe meciuri din tenis.

"Eu nu intru niciodată într-o casă de pariuri, pentru că fac parte din fenomen, într-un fel, sînt posesorul mai multor turnee. Tenisul cred că e cel mai propice sport pentru a face pariuri. Pe game, pe set, pe meci, pe orice poți paria. Am auzit de treaba asta cu pariurile live acum vreo 5-6 ani.

Nu mi-a venit să cred că există un mecanism de fraudare. Nici acum nu cred că la acest nivel poți să îi dai 10.000 de euro unui jucător. Dar sînt și turnee mici, acolo cred că e posibil să pariezi. Cel mai bine ar fi ca pe aceste turnee să nu se poată paria", a spus Țiriac la Digisport.

Ion Țiriac a comentat și scandalul momentului în care Marius Șumudică este implicat după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit ieri că antrenorul Astrei pariază pe meciuri din Liga 1, deși acest lucru este interzis de regulament.

"Cînd ești în fenomen nu nu ai voie să intri în astfel de probleme...În engleză se numește insight information. Nu ai voie să faci așa ceva. E ca la bursă, nu ai voie să joci dacă deții informații din interior", a adăugat Țiriac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
utaaradan
utaaradan  •  11 Februarie 2016, 22:22

serios !? adica rezultatele sunt stabilite inainte de incepera meciurilor ? ar trebui sa te pupe toti ziaristii pt informatia asta. p.s. comparatia cu bursa e fortata.

capitza1967
capitza1967  •  11 Februarie 2016, 22:16

Legile sunt facute pentru fraieri , cei din Giulesti ( Ferentari ) nu le respecta niciodata . O pedeapsa drastica se impune in cazul ca se adevereste acuzatia .

959004460827652
Sàrupt Unbúrlan  •  11 Februarie 2016, 20:29

La scoala cu voi ma flacai!! Omu' a spus "inside information", voi ati scris "insight" dupa ureche....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează