FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Titular la Dinamo refuzat de FCSB: "Mi-a fost frică să-l luăm" » MM explică și de ce s-a opus în cazurile Wesley și Costache: "Stanciule, de ce-ți faci reclamă pe numele meu?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 14:58

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dezvăluit că fundașul grec de la Dinamo, Georgios Katsikas, a fost propus la echipa roș-albastră. Mai mult, MM îl atacă pe impresarul Daniel Stanciu, după interviul dat de acesta în Gazeta Sporturilor.

"Mă făcea lumea zob că Dinamo l-a luat pe Katsikas, care este senzaţional şi noi nu am putut să luăm un fundaş. Mi-a fost frică. L-am avut propus şi pe Katsikas, iar Dică îl știa. Au fost colegi la Iraklis. Nu era ce căutam noi. Planici părea că este ceea ce căutăm noi", a declarat Mihai Stoica pentru Fanatik.

Katsikas, 27 ani, a venit la Dinamo de la Esbjerg și a 14 bifat meciuri. În 2010 a avut o ruptură a ligamentelor încrucișate și a stat 294 de zile pe bară.

"Stanciule, de ce îți faci reclamă pe numele meu?"

MM Stoica i-a răspuns lui Daniel Stanciu, care într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor a dezvăluit că managerul stelist l-a refuzat în trecut pe Falcao, pe atunci doar la River Plate 2. (Detalii AICI

"Eram în Argentina cu Mihai Stoica și l-am văzut la un antrenament pe Falcao. Ne recomandase un puști să mergem să vedem echipa a doua de la River Plate, pentru că era cea mai bună din Argentina. Falcao era un copil atunci, nu l-am recomandat în România. Pe urmă mai vorbeam între noi și ziceam "Uite, puteam să dăm lovitura!"Daniel Stanciu

Replica lui Stoica pentru Stanciu, conform sursei citate mai sus: "De ce să-ţi faci reclamă, Stanciule, pe numele meu? Cum să spui o asemenea bazaconie, că am fost în Argentina şi l-am refuzat pe Falcao? Am fost în Argentina o singură dată în viaţa mea, în 2008. Falcao era deja bombă. Știam că e de vânzare în Europa şi vrea salariu 2 milioane și jumătete de euro. Cum să spui o asemenea prostie? Cum să minţi în halul ăsta?!".

...despre Costache de la Dinamo: "Gigi m-a întrebat de Costache și i-am zis că e un jucător foarte interesant, are forţă, are viteză, însă nu mi se pare un jucător cerebral. Merită să dai maximum 2-300.000 de euro pe el. Aşa am zis eu, asta cred eu. Dacă Gigi voia să-l ia pe Costache, îl lua fără niciun fel de discuţii".

cpr2679 valentin costache

...despre Wesley: "M-am opus venirii lui Wesley. A fost bine sau a fost rău, întreb eu acum. Era clar că, dacă venea Wesley, nu juca Rusescu. Garantează cineva că, avându-l pe Wesley pe titular, echipa putea să câştige en-fanfare campionatul și să scoată Ajax? Cu Rusescu am făcut asta şi el a marcat 26 de goluri în sezonul ăla. Poate cineva să-mi garanteze că dacă venea Wesley marca 40 de goluri şi o scoteam şi pe Chelsea, câştigam Europa League şi mai ştiu eu ce făceam? Consider că a fost o intervenţie bună a mea". 

an170 wesley da silva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
540851399424237
Adrian Panin  •  17 Noiembrie 2017, 00:30

prost de bubuie a fost mm. pai daca il lua pe Wesley si Adailton dadea lovitura Steaua. Asa cum si acum se vede ce diferenta fac Budescu, Texeira, Gnoere sau Tănase.

853246084756615
Marcel Popa  •  16 Noiembrie 2017, 20:23

ati putea schimba numele ziarului in mihai stoica.e plin ziarul numai cu mm.omul asta a terminat politehnica in metalurgie.nu are nimic de a face cu fotbalul nu cunoaste, nu stie.el sa vorbeasca de elton cel mai mare transfer pe care l-a facut el.daca avea 1,50.falcao poate in poza l-a vazut.

observator_federal
observator_federal  •  16 Noiembrie 2017, 20:26

După scandalul-monstru de acum câteva zile, a început o intensă campanie de preså care pune în evidență marele "profesionalism" al directorului tehnic de la FaCeSpuneBecali... Or fi unii creduli sau pur și simplu gigiști care dau crezare "emoționantelor" dezvăluiri privind fidelitatea lui Meme față de culorile roș-albastre dar impresia tot mai evidentă este că Gigi a început să se îndoiască de valabilitatea recomandarilor lui MM în alegerea jucătorilor, adică în cheltuirea banilor lui! Băi, o să ajungă Gigi șă creadă că e înconjurat doar de incapabili (pe care îi mai și plătește!) și trebuie el să le facă pe toate!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează