FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Titularizarea din meciul cu Steaua, cel mai frumos moment din cariera lui Alin Dudea: "Nu mi-a venit să cred"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 22:40

Alin Dudea (19 ani) a dezvăluit cum s-a simțit după ce a fost anunțat de Andone că va fi titular în meciul din Cupa Ligii cu Steaua din decembrie, încheiat 4-1 pentru "câini".

"Am fost fericit. Prima dată nu prea mi-a venit să cred și m-am motivat. Am zis să fac totul bine până în ziua meciului, să ne motivăm și să câștigăm meciul." 

"Am viteză, dribling și sunt muncitor. Îmi place să ajut echipa în orice moment. Nu sunt eu Messi, dar eu mai mult car pianul", a spus Dudea, la TV Dolce Sport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Ianuarie 2017, 08:59

Am o veste proasta pentru el: Inca nu a jucat cu Steaua

sandi
sandi  •  18 Ianuarie 2017, 23:57

Multumim celui care sa gandit sa schimbe subiectele obisnuite si sa ofere un mic spatiu unui tanar talent. Asta e Dinamo, pt aceste caractere vin suporterii la stadion. Un asemenea jucator merita totul. Modestie si munca, multumesc Dinamo!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Ianuarie 2017, 23:45

chiar a jucat foarte bine in locul lui Azer (suspendat), insa numai cat l-a tinut conditia fizica, de cu totul alt nivel decat se cere pentru Divizia A si mai ales decat se cere la nivelul unui Derby. pe mine m-a impresionat inca o data Alin, desi il stiam de multi ani, inca de pe vremea cand juca la juniorii craiovei. era considerat jucator de mare perspectiva, iar venirea lui la Dinamo nu a fost tratata superficial. a fost lasat sa joace mereu, si la Dinamo 2 si la Rapid Suceava, iar revenirea la Dinamo a dovedit un jucator aproape de consacrarea sportiva. a venit foarte meritat, dupa un joc exemplar in semifinala Cupei Ligii si un succes spectaculos, la care si-a adus aportul din plin. un sincer bravo, Aline, si mult succes in cariera ! ps - dupa cum am convenit cu mai multi useri dinamovisti autentici si stravechi, la Dinamo 2 sunt cam 6-7 jucatori foarte interesanti si care pot face pasul spre fotbalul mare. 6-7, nu mai multi. dar unul dintre ei este Alin Dudea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează