FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00

Toja: "Ne-am pregătit, ştim ce să facem în Giuleşti"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Mijlocaşul columbian al Stelei, Juan Toja, a declarat că pentru jucătorii "roş-albaştri" este foarte important să câştige partida cu Rapid pentru că meciul este un derbi iar cele trei puncte îi păstrează pe "roş-albaştri" aproape de liderul Ligii I, CFR Cluj.

"Ne-am pregătit, ştim ce să facem acolo. E foarte important să câştigăm acest meci. Avem încredere în noi, în ultima perioadă am jucat bine şi am câştigat. Mergem să luăm cele trei puncte. Andone a venit de puţin timp la Rapid dar ei oricum aveau o echipă bună", a spus Toja, conform Mediafax.

Apoi a continuat: "S-a distanţat puţin CFR dar mai e mult până la sfârşit. Urmează meciuri foarte importante pentru noi, cu Rapid şi Timişoara, dar nu ştiu dacă sunt şi decisive".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  15 Aprilie 2010, 16:13

cred ca e o diferenta intre a sti ce sa faci si a face :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează