FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - BOTOȘANI 2-2

Toni Petrea ironizează VAR-ul: „Nu știu ce au văzut, înseamnă că a bătut vântul”

Chindiei Târgoviște și FC Botoșani au remizat, scor 2-2. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului dâmbovițean, a fost nemulțumit de arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete (35 de ani).
Chindiei Târgoviște și FC Botoșani au remizat, scor 2-2. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului dâmbovițean, a fost nemulțumit de arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete (35 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 20:29 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 20:29

Chindiei Târgoviște și FC Botoșani au remizat, scor 2-2. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului dâmbovițean, crede că ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. 

În minutul 81, Daniel Popa a cerut penalty după un contact cu portarul Eduard Pap, dar „centralul” Andrei Chivulete nu a fluierat și nici nu a fost atenționat din camera VAR să revină asupra deciziei. Toni Petrea a comentat ironic decizia.

Încă două erori mari în Liga 1! Arbitrul, ironizat în direct » VAR nu a intervenit!
CHINDIA - FC BOTOȘANI
Încă două erori mari în Liga 1! Arbitrul, ironizat în direct » VAR nu a intervenit!

Toni Petrea, după Chindia - FC Botoșani 2-2

„Am suferit puțin astăzi. I-am permis adversarului să aibă posesia, să vină cu multe lovituri libere la marginea careului nostru. Băieții au dovedit că au caracter. Îi felicit pentru asta! Le mulțumesc și suporterilor că au venit aici alături de noi. Sper să fie în continuare.

Nu vreau să comentez arbitrajul. În timpul meciului mai am trăiri. Am luat un cartonaș galben, dar întrebați-l pe domnul arbitru de rezervă de ce. Știți că nu vreau să comentez asta. E un sport de contact fotbalul, se mai întâmplă să te lovești, să îți mai dea sângele.

Eu după margine cred că trebuia acordat penalty, a fost împiedicat, chiar dacă nu a căazut. Nu știu ce au văzut cei de la VAR. Înseamnă că a bătut vântul... Dar nici nu am revăzut faza, chiar nu știu. Important este că am revenit și am egalat în final.

Sunt tensionat și eu, dacă nu aș fi și nu aș avea emoțiile meciului, nu ar fi bine. Poate ar trebui să fiu și eu mai calm în anumite momente. Cred că VAR-ul ajută jocul, dar au fost multe erori chiar și cu el”, a spus Toni Petrea la Orange Sport. 

VIDEO CU FAZA. Doru Popadiuc, cel mai norocos gol al carierei în minutul 3 al meciului cu FC Botoșani 

Citește și alte știri din SuperLigă:

Jucătorul care i-a fost propus lui Gigi Becali, după gafele lui Dawa: „E impunător și are potențial mare”

A venit în vestiarul echipei și a făcut o promisiune importantă: „Bateți și primiți banii!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
MaxiP
MaxiP  •  28 Octombrie 2022, 22:56

Deci dacă ala e penalty, fotbalul a murit complet. Pana și dacă ar fi fost fault, ceea cu nu a fost, omul continua jocul mai departe cu poarta goala, chiar cu poarta goala ii lași totuși avantaj, ca nu poate el sa o dea pe spațiul porții nici asa, nu mai e vina arbitrului.

Draconian
Draconian  •  28 Octombrie 2022, 21:39

Bine-spus Petrea ! toate reluarile arata clar ca portaru i-a pus piedica in careu lu Popa fara sa joace mingea, penalty fara nicio îndoiala, cum este posibil asa-ceva, cum este permis ca arbitrul Boponete sa refuze astfel acest 11 metri clar Chindiei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează