FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

CRAIOVA - FCSB 0-2. Toni Petrea, temperat după succesul din derby: „Nu e o victorie decisivă!” + „Doar așa devenim o forță”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 22:38 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 23:00

Toni Petrea, antrenorul de la FCSB, a comentat victoria clară cu Craiova, 2-0, și a vorbit despre lupta pentru titlu și duelul pentru primul loc din Liga 1.

„Am întâmpinat o rezistență foarte bună din partea lor în prima repriză, Am avut ceva probleme. După pauză ne-am organizat mai bine. Am marcat două goluri și cred că puteam înscrie mai multe. Dar cea mai importantă este victoria. Acum sperăm să ne recuperăm pentru meciul următor.

Faptul că marcăm multe goluri e îmbucurător! E plăcut să fim pe primul loc, dar campionatul e lung. Se pot întâmpla răsturnări de situații. Trebuie să o luăm pas cu pas. E o victorie importantă, dar nu decisivă. Ne bucurăm și urmează să ne pregătim de meciurile următoare. Jucătorii au valoare, dar trebuie să formăm un grup unit pentru a câștiga trofee. Încerc să le transmit jucătorilor încrederea că putem fi campioni. La capitolul acesta trebuie să lucrăm pentru a deveni o forță”, a spus Tonie Petrea la Look Sport+.

Eram obișnuiți să jucăm pe Arena Națională, dar asta e situația. Am găsit această soluție, lângă București. La Mogoșoaia e un teren bun 
– Toni Petrea, despre FCSB - Sepsi

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Complexul continuă » FCSB revine pe primul loc, după ce s-a distrat ca-n curtea școlii cu fundașii Craiovei! Cum arată clasamentul

Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu: „Mărinimoși fecesebiștii! Indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  19 Decembrie 2020, 18:07

Petrea e un arlechin. fcsb o glumă proasta a fotbalului romanesc. Doua entități blatiste.

beeruss
beeruss  •  19 Decembrie 2020, 00:44
Postat de sadikul pe 19 Decembrie 2020, 00:27

FCSBlat !!!!!!!!!!!!!!

faliment vitan barzesti. si nu este gluma ce purul adevar. raman efectiv fara echipa din ianuarie.

sadikul
sadikul  •  19 Decembrie 2020, 00:27

FCSBlat !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează