FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCU CRAIOVA

FOTO Gest inedit în Superligă, imediat după debutul la noua echipă!

Tony da Silva, gest inedit după debutul la Poli Iași +16   FOTO
Tony da Silva, gest inedit după debutul la Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 19:45 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 19:55

Imediat după Poli Iași - FCU Craiova 0-0, Tony da Silva (43 de ani), noul antrenor al moldovenilor, i-a adunat pe jucători la centrul terenului pentru o discuție „la cald”.

Dublu debut în Superligă în această seară: Poli Iași - FCU Craiova 0-0 a fost primul meci pentru portughezul Tony da Silva pe banca moldovenilor și tot primul pentru Eugen Trică de la revenirea acestuia în poziția de A1 la echipa din Oltenia.

Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România
CFR CLUJ
Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România

Tony da Silva, gest inedit după debutul la Poli Iași

Imediat după fluierul final al meciului pe care oltenii îl puteau tranșa pe final, la bara lui Sidibe, Tony da Silva și-a adunat elevii la centrul terenului, i-a așezat în cerc și le-a ținut un discurs pasionant, o analiză „la cald” a jocului.

+12 FOTO

La flash-interviuri, stoperul Rachid Bouhenna a fost întrebat despre începutul de aventură alături de Tony. „A adus altceva. Are experiență în România. Nu am avut mult timp să lucrăm împreună, dar eu cred că suntem pe un drum bun și trebuie să lucrăm mult, să ne pregătim pentru următoarele meciuri”, a răspuns fotbalistul la DigiSport.

Tony da Silva, înainte de Poli Iași - FCU Craiova: „Inima caldă și mintea rece”

La conferința dinaintea partide, Tony da Silva a explicat la ce aspecte a încercat să lucreze în primele zile de mandat:

„Ar fi fost greșit să schimb ceva fizic, tactic. Am încercat să dau câteva idei având în vedere caracteristicile jucătorilor. Cel mai important e să joace fotbal cu plăcere, cu curaj, cu zâmbetul pe buze. Le-am zis să joace cu inima caldă și mintea rece. Trebuie să transpirăm, să ne dăm sângele și la sfârșit sută la sută vom zâmbi”.

„Va fi un De Zerbi de România”

În finalul lunii martie, Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al Politehnicii, explica pentru GSP.ro alegerea lui Tony da Silva:

„Dintre multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România!”.

Citește mai multe știri din Superligă:

Mititelu a răbufnit la „oficială” după două decizii care au blocat VAR-ul peste 10 minute la Poli Iași - FCU Craiova: „Nu se poate așa ceva!”
POLI IAȘI - FCU CRAIOVA
Mititelu a răbufnit la „oficială” după două decizii care au blocat VAR-ul peste 10 minute la Poli Iași - FCU Craiova: „Nu se poate așa ceva!”
Imagini șocante! Un dinamovist a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului
Oțelul - Dinamo
Imagini șocante! Un dinamovist a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cosmm
cosmm  •  09 Aprilie 2024, 09:18

Si unde este ineditul (inedit= original, care nu a mai fost)? Nu au mai fost si nu mai sunt alti antrenori care fac asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează