FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tot Dinamo. Dar Moscova » Formația ce va promova în prima ligă din Rusia la finalul actualului sezon s-a arătat interesată de Filip

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

Steliano Filip tocmai și-a cerut logodnica, pe Bianca, de soție, împreună așteaptă un copil luna viitoare, iar fundașul stânga ar putea să se transfere de la Dinamo în această vară.

Cel mai vechi component al echipei este monitorizat de liderul diviziei secunde din Rusia, Dinamo Moscova, care e doar la un pas de a promova. Steliano a irosit în ultimii ani mai multe șanse de a pleca în străinătate, fie în Rusia, fie în Grecia, fie în Croația, dar la vară oficialii roș-albilor vor dovedi maleabilitate în cazul unei propuneri concrete pentru internaționalul de 22 de ani. Dinamo a refuzat și 1,5 milioane de euro în trecut pentru Filip.

Apărătorul este de 5 ani în Ștefan cel Mare, iar contra Viitorului (2-1) a contribuit la ambele reușite ale lui Hanca. Cele două assist-uri se adaugă singurului din sezon, reușit cu CSU Craiova (2-1), în campionatul regulat.

7 selecțiiare Filip pentru prima reprezentativă

5,5este media notelor din Gazetă obținute de jucătorul de bandă stângă

Premieră pentru Țucu

George Țucudean (26 de ani) a înscris pentru prima oară împotriva lui Dinamo. Actualul atacant al Viitorului s-a afirmat în Liga 1 în tricoul "câinilor", cu care a luat ultimele două trofee din istoria clubului, dar suporterii n-au trecut peste faptul că a trădat și-a jucat în 2015 pentru FCSB. Și duminică seară l-au apostrofat, deși Țucudean afirmă în continuare că rămâne fan al lui Dinamo! "N-a fost ciudată postura în care am fost, mi-am făcut datoria pentru echipa mea de club, încă mai sperăm la titlu atât timp cât sunt șanse matematic", a spus George după meci. În vară, Ioan Andone l-a vrut înapoi, însă ultrașii au amenințat cu represalii dacă se întoarce.

"Există diverse interese"

Dinamoviștii s-au focusat pe ideea modernizării propriului stadion, în cadrul programului Euro 2020. "Ar fi un dezastru să nu fie refăcut", a spus Contra. "Cred că sunt diverse interese să se tot amâne. Oricum, dacă nu va fi modernizat acum, nu va fi niciodată! Vrem un stadion fără pistă, e clar", a comentat și Dănciulescu. "Acestea sunt lucruri care nu mă privesc, dar în ceea ce ne privește pe noi, fotbaliștii, e clar că ne-am dori un stadion fără pistă, suntem prea departe de fani", a declarat Hanca.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2017, 13:33

vrajeala,daca aveau oferta si pe 500 de mii,il dadeau pe prostul asta,asta e un prost,nu e fotbalist,vai de el,cred ca au avut oferta pe 100 de mii

zizu
zizu  •  18 Aprilie 2017, 09:55

Tucudean plateste ptr ce a declarat cand s a dus la fcsb.....cand lua la misto clubul dinamo

251809008486653
Ghita Ghee  •  18 Aprilie 2017, 09:33

Atunci poate ajunge maicara la turci :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close