FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Totul despre noul transfer la Dinamo: a luat trofee, a văzut lumea + cel mai trist moment trăit

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 12:18

Aliji a luat și trofee până la 23 de ani, dar a și văzut lumea, iar roș-albii îl vor urmări live în Derby de România.

Cel mai nou dinamovist, albanezul cu cetățenie elvețiană Naser Aliji, a intrat în programul echipei și ar putea debuta, duminică, titular în Derby de România.

Fotbalistul de 23 de ani este recomandat de trofeele câștigate în Elveția, cu FC Basel, cu care a jucat și-n grupele Europa League, plus contractele cu Kaiserslautern și Virtus Entella, deși vorbim de ligile secunde din Germania și din Italia.

Fotbalistului de bandă stângă i-au plăcut mereu călătoriile, fie că a mers cu avionul sau cu bolidul propriu, un Mercedes CLS 63 AMG, de 100.000 de euro. Iar profilul său de pe Instagram este plin de fotografii din expedițiile realizate alături de prieteni.

Trebuie să treacă peste o dramă personală

Un singur detaliu i-a umbrit existența până acum. Moartea tatălui său în urmă cu o lună și jumătate, care a lăsat urme în sufletul lui Naser.

"L-am văzut dornic de fotbal, cu toate că a trebuit să treacă printr-o dramă personală. Nu e exclus să joace în Derby, dar nu cu Voluntari, nu risc. Au mai fost jucători care au venit și au jucat direct, înaintea mea, deși nu s-au făcut antrenamente individuale cu ei", a mărturisit Rednic, cu o nouă înțepătură pentru Florin Bratu. 

11 selecțiiare Aliji pentru prima selecționată a Albaniei, el făcând parte din lotul țării sale la Euro 2016, când România a fost învinsă (0-1), doar că Naser a fost rezervă neutilizată

3 titluri de campion al Elveției sunt în CV-ul fotbalistului, cu FC Basel (2014, 2015, 2016)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează