FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

TRANSFER FCSB // FCSB încearcă să câștige o luptă IMPOSIBILĂ! A trimis ofertă OFICIALĂ pentru fotbalistul dorit de Atalanta

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 21:54

FCSB vrea să își asigure viitorul. Gigi Becali negociază aducerea lui Mihai Niţescu, o certitudine a lotului național sub 17 ani, în prezent la Petrosport Ploiești.

Marian Perju, impresarul tânărului fotbalist, a confirmat oferta oficială venită din partea vicecampioanei FCSB.

„În momentul de faţă, există un interes crescut pentru jucător din mai multe campionate puternice. Atalanta, echipa cu cea mai puternică Academie de fotbal din Italia, şi-a manifestat interesul pentru Mihai, urmând ca săptămâna viitoare să primim o invitaţie din partea acestora, pentru că jucătorul să fie testat medical.

Chievo şi Spal sunt alte echipe ce m-au contactat pentru a discuta despre posibilitatea de a-l vedea câteva zile. Important e ca el să-şi facă treaba în continuare la club, alături de domnul Cojocarul, urmând ca în zilele ce urmează să luăm o decizie. Într-adevăr, există o ofertă oficială înaintată pentru el de către conducerea FCSB. Vom analiza şi cu siguranţă se va lua cea mai bună decizie pentru jucător”, a declarat Marian Perju pentru TV Telekom Sport.

fcsbmutările făcute de fcsb în această iarnă

- antrenor: Mihai Teja (nou)
- veniri: Fl. Matei (liber), Adrian Stoian (Crotone), Ioan Hora (liber)
- plecări: D. Benzar, I. Stoica (ambii Călărași)

Vezi și: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Harlem Gnohere nu s-a întors alături de echipă din cantonamentul din Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
balauru48
balauru48  •  26 Ianuarie 2019, 16:00

Dacă fcsb vrea să-l transfere, înseamnă că deja valorează vreo 70 milioane euro :))

minell73
minell73  •  26 Ianuarie 2019, 14:31
Postat de Corneliu Brincoveanu pe 26 Ianuarie 2019, 08:44

Comentariul meu e asta : va propun tuturor(eu sint stelist ), indiferent de apartenenta sportiva, boicot, boicot, boicot ! Sa nu mai vorbim despre ciobanul agramat si laudaros , indiferent de ce spune el sau altii despre el ! Sa-l ignoram total, sa-l facem uitat ! Nu merita nici o atentie ! Va rog , incercati sa nu mai amintiti de el ! E o idee ce vrea sa faca putina curatenie in culoarul asta al vietii noastre . Sunt atitia mari, fosti si actuali sportivi si antrenori despre care am uitat sa mai vorbim ! Si e pacat ! Nicici macar sa-l injuram, nu merita ! Sa-l facem sa crape de nerabdarea de a se vorbi despre un zero absolut ! Iar noi, inteligent , sa tacem ! Ce ziceti ??

E greu. Pentru ca sunt vreo 6-7 prosti cu zeci de conturi care intra regulat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornel61
cornel61  •  26 Ianuarie 2019, 10:54

Nu știu câtă încredere mai merită proiectul lui becali (nu este greșeală gramaticală). Legile sportului ar trebui să fie clare și respectate. becali George ce statut are la FCSB (STEAUA)? Se schimbă patron, acționariat, oricum?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează