FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer important reușit de Pandurii » Un fost jucător al lui CFR Cluj, a 16-a mutare din această iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 19:50

Cu doar trei zile înaintea disputării primului joc oficial din 2017, Pandurii a mai înregimentat un jucător. 

Echipa antrenată de Flavius Stoican l-a adus pe Sergiu Negruț, fostul mijlocaș al celor de la CFR Cluj, acesta semnând un contract valabil șase luni cu formația gorjeană.

41 meciuri
a bifat Sergiu Negrut în Liga 1, reușind să înscrie de cinci ori.

Negruț a mai evoluat de-a lungul carierei pentru CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, CS Mioveni și CSM Râmnicu Vâlcea. 

Pandurii a transferat în această iarnă nu mai puțin de 16 jucători: Firțulescu, C. Ene, Hamed, Samson, Erico da Silva, Negoiță, Fl. Ilie, Tătaru, Bușu, Zaina, Păcurar, Elton da Silva, C. Mihai, Stana, Dănăricu și Negruț.

  • Pandurii se află pe locul 11 în Liga 1, cu 18 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2017, 20:39

Ăștia n-au bani nici să facă *** în centru și fac 16 transferuri ... Condescu ăla îi dă clasă târșelosului Stan ... Mânărelile cooperativei sunt bebe în maieu pe lângă ce fac *** astea ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  31 Ianuarie 2017, 20:17

va fi jale laPARIURI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează