FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer neașteptat în Liga 1! Un fost fotbalist al Stelei a ales pînă la urmă o rivală a roș-albaștrilor la primele locuri

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2015 16:21

Gabi Matei părea distrus după ce a plecat de la Steaua, însă lunile petrecute la Academica Clinceni, în Liga a 2-a i-au prins bine.

Deşi s-a antrenat o bună perioadă cu Petrolul şi toată lumea credea că va ajunge pe Ilie Oană, lucrurile au luat o întorsătură.

Jucătorul de 25 de ani a ajuns la un acord cu ASA Tîrgu Mureş şi va semna cu formaţia ardeleană pînă în vară cu opţiune de cumpărare.

Gabi Matei a fost luat de Steaua de la Pandurii, însă nu s-a putut impune în Ghencea, unde a avut şi mari probleme din cauza accidentărilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Decembrie 2015, 12:24
Postat de Cristi Cristian pe 25 Decembrie 2015, 10:22

Sarbatori fericite tuturor oamenilor care le plac fotbalul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dupa gramara formularii, esti din ghencea ! totusi, noi, carora ne place fotbalul, multumim, la fel ! :)

mvradulescu
mvradulescu  •  25 Decembrie 2015, 10:36
Postat de ftwraku pe 24 Decembrie 2015, 20:17

Eu am facut comentariul ala in spirit de gluma. Ma doar in 14 de ce ureaza fiecare:)))))))))))))))) Daca el vrea sa ureze doar la stelistii lui 'la multi ani',foarte bine. E democratie:))) Eu urez la multi ani la toata lumea:)

Subscriu ! Să le dorim un an plin de satisfacții tuturor pasionaților de sport, indiferent de culorile formației pe care o îndrăgesc !!! Şi ... să vedem în comentarii cât mai puține șicane și vorbe scrise sub imperiul pasiunii necontrolate ...

481327252039051
Cristi Cristian  •  25 Decembrie 2015, 10:22

Sarbatori fericite tuturor oamenilor care le plac fotbalul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează