FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer oficial în Superliga: „Nu renunțăm la luptă”

FOTO Facebook @FC Botoșani
FOTO Facebook @FC Botoșani

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 21:48 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 22:21

Juan Cruz Kaprof (28), atacant argentinian, a semnat cu FC Botoșani. El a venit liber de contract, după despărțirea de Sarmiento Junin.

Micuțul atacant de 1,69 are 13 meciuri în campionat în 2023, însă nu a reușit să marcheze pentru Sarmiento. A punctat de două ori în 5 partide din Cupa Ligii Argentinei. În prima divizie argentiniană, în stagiunea precedentă, atacantul are o medie de 25 de minute pe meci. În total, are doar 9 goluri în 80 de meciuri în prima ligă din Argentina.

El este crescut de River Plate, club pe care l-a părăsit în 2018, când a semnat cu Atletico Tucuman. Singura lui experiență în Europa e la Lecco, echipă italiană pentru care a bifat 9 apariții în Serie C în sezonul 2020/2021.

FC Botoșani l-a prezentat pe Kaprof

„FC Botoșani nu renunță la luptă! Așa cum a anunțat zilele trecute, finanțatorul Valeriu Iftime, face toate eforturile pentru ca echipa noastră să evolueze și în sezonul următor în Superliga României. Și tocmai de aceea continuăm campania de transferuri și întărim un compartiment extrem de important pentru reușita echipei în cea de-a doua parte a actualului sezon. 

Cel mai nou transfer bifat de către FC Botoșani este cel al atacantului Juan Cruz Kaprof. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este crescut de River Plate, club pe care l-a părăsit în 2018, când a semnat cu Atletico Tucuman. 

Ultima echipa pentru care Juan Cruz Kaprof a evoluat este Sarmiento Junin, din prima ligă argentiniană, grupare de care atacantul s-a despărțit în această iarnă. Îi urăm succes lui Juan Cruz Kaprof și sperăm să bifeze cât mai multe goluri în tricoul lui FC Botoșani!”, a fost mesajul lui FC Botoșani pe Facebook, alături de o poză cu jucătorul și Valeriu Iftime.

Transfer oficial în Superliga: „Nu renunțăm la luptă”
FOTO Facebook @FC Botoșani

Clasamentul din Superliga

VIDEO. Tibi Bălan: „Dinamo, nicio șansă să se salveze”

Citește și:

Încă o „țeapă”! Nimeni nu vrea să joace amicale cu FCU Craiova: „Neseriozitate, amatorism!”
FCU CRAIOVA
Încă o „țeapă”! Nimeni nu vrea să joace amicale cu FCU Craiova: „Neseriozitate, amatorism!”
Fiasco » După 6 luni, l-au trimis în Liga 2 pe jucătorul lui FCSB
FCSB
Fiasco » După 6 luni, l-au trimis în Liga 2 pe jucătorul lui FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihai_capraru
mihai_capraru  •  11 Ianuarie 2024, 09:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează