FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferul lui Alex Pașcanu la FCSB e în impas » Marco Dulca: „Am vorbit chiar azi. Ăsta este următorul pas pentru el!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 20:56

Transferul internaționalului de tineret Alex Pașcanu (20 de ani) la FCSB pare să fi intrat în impas. Marco Dulca (19 ani), prieten al fundașului de la Leicester, nu crede în această mutare.

Marco Dulco, mijlocaș aflat sub contract cu galezii de la Swansea, îl sfătuiește pe Pașcanu să caute un nou contract în afara granițelor României.

„Eu vorbesc cu Alex Paşcanu aproape zilnic şi nu cred că va merge la FCSB. Următorul pas pentru mine şi pentru el este să jucăm la o echipă de seniori şi să ne continuăm progresul în fotbal.

Am vorbit despre acest lucru chiar ieri, când am văzut şi eu acele zvonuri, dar eu l-aş sfătui să stea în străinătate, să îşi găsească o echipă de seniori unde să joace meci de meci. Pentru el este important”, a declarat Marco Dulca pentru TV Telekom Sport.

Variantă veche pentru FCSB

Pașcanu este o țintă mai veche a lui  Gigi Becali, acesta dorindu-l încă din iarnă pentru a întări defensiva. Ultimele informații erau că cele două părți ar fi ajuns la un acord în privința contractului, urmând ca în scurt să se semneze înțelegerea.

În lotul echipei lui Mihai Teja mai sunt trei fundași centrali: Bogdan Planic, Mihai Bălașa și Iulian Cristea.

VEZI ȘI: 

O lună până la lista EURO 2019 » Ce variante are Mirel Rădoi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Mai 2019, 08:25

Voi doi in afara de tineret la ce echipe ati mai jucat ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close