FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florinel Coman poate să-i blocheze planul lui Gigi Becali » Sânmărtean îl sfătuiește să nu accepte oferta din MLS

Florinel Coman e sfătuit să continue la FCSB
Florinel Coman e sfătuit să continue la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 07:36

Florinel Coman, extrema de 21 de ani de la FCSB, este dorit cu insistență în SUA, iar Orlando City este gata să achite 9 milioane de euro, în trei tranșe, pentru transferul lui. Suma este pe placul lui Gigi Becali, care este dispus să-l vândă în vară.

Înainte de a semna cu americanii, Florinel Coman este avertizat de Lucian Sânmărtean. Fostul mijlocaș de la FCSB spune că jucătorul de bandă va pierde contactul cu echipa națională. dacă va accepta să meargă în MLS.

„Toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, dar uite că jucătorii de la FCSB sunt la mare căutar. Pe Coman doar banii îl pot atrage în America. Din campionatul Americii cred că va fi destul de greu să rămână ancorat la echipa națională. Și cred că are vârsta la care să mai aștepte un pic. Chiar dacă pe el poate l-ar satisface situația financiară, la fel ca și clubul, pentru că e suma mare.

Poate e un minus pentru Coman, dar ar trebui să mai joace și să încerce undeva în Europa. Trebuie să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a declarat Sânmărtean pentru AntenaSport.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

VIDEO.Anamaria Prodan, atac devastator: „Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cum iese Gigi Becali din casă fără să fie amendat: „Îi ajut în fiecare zi și îmi dau hârtie” + de ce nu poartă mască

FCSB râde de planul suporterilor lui Dinamo: „E o cârpeală! Vrei să cumperi ceva și nu ai bani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10156162893436307
Johny English  •  21 Aprilie 2020, 12:13
Postat de portardelegenda pe 21 Aprilie 2020, 09:44

Pai Sanmartean e PLATIT DE FRF DECI INTERESUL LUI ESTE CA JUCATORUL SA RAMANA IN EUROPA. In situatia in care o convocare este de 3 zile pana te acomodezi cu fusul orar trece meciul . Problema e ca banii adevarati nu i castigi prin FRF ( mai ales prin modul in care se face selectia caci Radu Stefan din acest motiv a renuntat sa mai vina) ci prin contractul cu clubul drept pt care prioritate are clubului.FRF trebuie doar sa asigure împreuna cu Liga o baza de selectie suficienta in special din campionatu intern . Dar ca sa faci asta trebuie sa te pricepi. Din pacate la noi nu e cazul

Tu vrei sa spui ca Burlanu nu se pricepe?!? Adica e batut in cap cu Burlanu?!? :)

deusdat
deusdat  •  21 Aprilie 2020, 11:07

Numai 9 milioane? Pentru Mbapan? Americanii îl iau pe Gigi de fraier. Da el e isteț, nu pune botul.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  21 Aprilie 2020, 10:34

lucian asta este angajat FRF ? fereasca Domnul ce cloaca este acolo ...ce competente are asta ca sa lucreze in federatie ? vai de capul nostru , cat despre *** floninel nu il va cumpara nimeni serios din aceasta lume ...restul ,,fitile,, de pandalie ale puscariasului cam rar dovedit !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează