GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Cum iese Gigi Becali din casă fără să fie amendat: „Îi ajut în fiecare zi și îmi dau hârtie” + de ce nu poartă mască

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 15:24

Gigi Becali spune că poate părăsi zilnic locuința pe baza unei adeverințe primite de la biserică. Patronul celor de la FCSB nu folosește însă măsuri de protecție.

„În fiecare zi sunt la biserică preotul, doi călugari și eu. Eu sunt la strană, ca și ajutor, să ajut biserica. Am hârtie de acolo. Fetele și nevasta nu ies din casă. Mă doare sufletul de ele, dar mă doare și de oamenii celilalți... Și așa suntem amărâți, lucrăm sclavi la toate popoarele lumii, acum să ne dai și boala asta... Oricum, pe noi ne-a cam ocolit Dumnezeu. Avem cazuri puține”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Becali nu respectă măsurile de protecție

„Eu nicio mască nu port. Nu mi-e frică. Dacă duminică m-am împărtășit, nu mi-e frică nici de 7 miliarde de coronavirusuri. Așa este! Eu mă bucur că Vela și Iohannis s-au înțeles și au lăsat oamenii să ia lumină. E și aia o mică jertfă”, a spus Becali. 

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre Gigi Becali:

Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare: „Mi-a dat mesaj și mi-a zis «Adevărat că am fost 5 ore în Rai»”

FCSB. Lucian Sânmărtean, încredere totală în Gigi Becali: „Ofertele pentru Man și Coman sunt reale, nea Gigi are forța asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
petre47
petre47  •  20 Aprilie 2020, 19:52

Deoamdata purtarea mastii in public este o recomandare. Dar ea va deveni, in curand, obligatie. Sa-l vad pe Gigi daca va mai face pe desteptul. Acum se comporta ca *** ce se bat pe strazi: "n-am eu treaba cu coronavirus-ul"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Aprilie 2020, 19:21

Eu zic sa poarte masca si sa se gindeasca sa nu imbolnaveasca tot Penitenciarul Rahova sau alta facultate unde va fi repartizat.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 Aprilie 2020, 18:39

De ce sa poarte masca ? El este smecherul natiunii si este pazit de Dumnezeu !! Pacat ca nu va putea Cel de Sus sa-l scape de puscaria care-i bate la poarta vilei !! Procurorii nu tin cont de chestiile astea si o sa-l execute pentru spalarea aia de bani !! Imi este mila de el !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează