FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transferul verii în Liga 1? Alexandru Ioniță ar putea ajunge la o rivală a CFR-ului: "Cine nu și-ar dori să joace acolo? Mi-ar aduce aminte de Giulești"

Sâmbătă, contra Dunării Călărași, Ioniță a bifat prima partidă ca titular după aproape 4 luni // FOTO: Raed Krishan
Sâmbătă, contra Dunării Călărași, Ioniță a bifat prima partidă ca titular după aproape 4 luni // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 17:09

Alexandru Ioniță, fotbalistul lui CFR Cluj, ar putea fi în mijlocul unui transfer spectaculos în această vară. U Craiova și-a manifestat interesul pentru jucătorul campioanei, iar Ioniță declară că ar fi dispus să ajungă pe "Ion Oblemenco".

"Încă nu ştiu nimic legat de această trecere. Am înţeles de interesul dânşilor, a fost vorba şi în iarnă să merg acolo, dar nu depinde doar de mine. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine, iar dacă va veni vreo ofertă bună pentru club şi pentru mine, voi fi dispus.

Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cred cei de la Craiova că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti", a declarat Ioniță, la TV Telekom Sport.

Ioniță a ajuns la CFR Cluj de la Astra la începutul acestui an, pe vremea când Dan Petrescu antrena în "Gruia". Fotbalistul de 23 de ani a prins puține minute sub comanda "Bursucului", lucru care s-a repetat și în cele 3 meciuri în care Iordănescu junior a stat pe banca echipei campioane.

Ioniță a fost titular cu Dunărea Călărași, 0-0, la primul meci al lui Toni Conceicao, dar nu se știe încă dacă acesta va reprezenta o soluție de viitor pentru tehnicianul portughez.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
spinoza
spinoza  •  31 Iulie 2018, 04:42

O țeapă! Să meargă la Rapid! Acolo poate să joace, e-n elementul lui...

writer
writer  •  30 Iulie 2018, 19:03

Ionita va fi pe lista cu ceilalti ramasi la categoria "talent ":Mateiu, Barbut, Briceag, M.Roman, Bic, etc. Plus echipe intregi de la juniori adusi de foste glorii ale Craiovei nu mai zic care. Daca era bun era titular la CFR sau nu l-o fi vazut Petrescu? Mai bine ar aduce un antrenor ca lumea sa -i puna la treaba. Vezi antrenor NICOLO NAPOLI sau un spaniol fost la Real sau Barca ca sa vezi fotbal. Zenga sau Bergodi au mai fost pe la alte echipe. CFR si-a dat seama de greseala si a facut repede mutarea pana nu e prea tarziu.

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Iulie 2018, 19:01

Tot,...cu tot respectul Craiova ...astazi....pare ca un boxer incapabil sa isi loveasca adversarul. Atacul este praf, mijlocul scartie, apararea e..penetrabila. sigur, lucrurile se pot ..remedia, dar deocamdata....asta este. ....Cu tot respectul, nu conteaza numarul spectatorilor,..ei nu joaca !. Sa le dorim rapida revenire oltenilor, ca , altfel, acolo...."sangele este prea cald" si vor aparea...decapitari !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează