FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI LIGA 1

TRANSFERURI LIGA 1 // Gică Popescu laudă aducerea lui Adrian Stoian la FCSB: "E un pas important, Steaua e o echipă care face performanță" + ce spune de plecarea lui Mitriță

Adrian Stoian, în stânga, s-a transferat la FCSB, în timp ce Alexandru Mitriță, în dreapta, ar putea ajunge de la Craiova la Torino // FOTO:GSP
Adrian Stoian, în stânga, s-a transferat la FCSB, în timp ce Alexandru Mitriță, în dreapta, ar putea ajunge de la Craiova la Torino // FOTO:GSP

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 21:17

Gică Popescu, 51 de ani, a vorbit despre ultimele mutări importante din Liga 1. "Baciul" a comentat venirea lui Adrian Stoian la FCSB, 27 de ani, jucător crescut la propria școală de fotbal. 

„Stoian a crescut la școala noastră de fotbal, este unul dintre jucătorii cu care ne mândrim, are experiență mare, a jucat zece ani la diferite echipe din Italia.

Va face un pas înainte, un pas important în cariera sa, pentru că Steaua este o echipă care face performanță, dorește să câștige campionatul în fiecare an, să joace în cupele europene. Sper să-l vedem în campionatul nostru, să-și pună în valoare experiența din Italia”, a declarat Popescu.

"Baciul" a comentat și posibila plecare a lui Alexandru Mitriță, 23 de ani, "perla" oltenilor fiind aproape de un transfer în Serie A la Torino. 

„Un jucător român într-un campionat de talia celui italian este un lucru important, pentru că, din păcate, în ultimii ani nu am mai fost reprezentați în fotbalul mare.

Mitriță a făcut un sezon foarte bun, acum este unul dintre golgeterii campionatului, unul dintre cei mai buni jucători în momentul de față, și ar fi un pas important în cariera sa”, a mai spus Popescu. 

Citește aici caracterizarea pe care Gică Popescu i-a făcut-o fiului său Nicolas

Vezi și: Alexandru Mitriță, la Torino? CS U Craiova a refuzat prima ofertă și cere o sumă fabuloasă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează