FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Transferuri pentru Europa League! Mioveniul continuă să se întărească

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 21:01

CS Mioveni continuă întăririle! Se află în discuţii avansate cu Tameş, Ghionea, Sorin Paraschiv, Voiculeţ şi Boşneag în vederea noului sezon de Liga 1.

Argeşenii i-au înregimentat joi pe Nicolae Dică, Adrian Neaga şi Ciprian Tănasă, dar Ionuţ Popa mai vrea jucători la echipă pentru a asigura un parcurs liniştit în primul eşalon fotbalistic. "Nu avem şanse să ne salvăm cu acest lot", declară surse din interiorul clubului.
Conducerea administrativă l-a ofertat pe Iulian Tameş (32 de ani), care însă nu vrea să joace în Liga a II-a pentru Timişoara.

"Noi îl vrem pe Tameş, am negociat cu el, dar are o clauză în contract şi noi nu putem plăti prea mult. Vom mai avea discuţii cu jucătorul şi cu clubul", a spus directorul general Răzvan Tunaru. Fotbalistul le-a mărturisit prietenilor că ar vrea să joace pentru nou-promovată, mai ales că se află foarte aproape de casă.

Tunaru a avut prima rundă de discuţii şi cu fundaşul Sorin Ghionea (32 de ani). El devine liber de contract la 30 iunie, dar directorul general consideră că acesta vrea prea mulţi bani: "Sperăm să ne înţelegem cu Sorin. Vom mai pune şi noi la salariu, dar trebuie să mai lase şi el din pretenţii. Avem nevoie de el, aşa cum are şi el nevoie de noi pentru a-şi demonstra valoarea".

Clubul mai poartă negocieri cu Sorin Paraschiv (30 de ani) şi Adrian Voiculeţ. Fostul jucător al Stelei a evoluat ultima dată în Ucraina, la Volyn Lutsk, în timp ce Voiculeţ este dorinţa expresă a antrenorului Ionuţ Popa, cel care a mai lucrat în trecut cu fotbalistul.

Tehnicianul de 58 de ani va mai aduce doi fotbalişti sîrbi pe postul de fundaş dreapta, unul considerat deficitar. De asemenea, la Mioveni va mai sosi un portar. Eduard Stăncioiu (CFR Cluj) şi Ionuţ Boşneag (U Cluj) sînt ţintele nou-promovatei. Şanse mai mare are Boşneag, care nu cere atît de mulţi bani.

Cum ar putea arăta Mioveniul în sezonul următor: Boşneag – fundaş sîrb, Olteanu (cpt), Ghionea, Miulescu (Stoica) – S. Paraschiv, Tameş – Voiculeţ, Neaga, Dică - Tănasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sportpunters.ro
sportpunters.ro  •  27 Iunie 2011, 14:49

Hahaha...da..intariti-va pentru ca veti juca in B , asa cum e normal ! FC Bihor nu are cum sa nu castige in 5 iulie la TAS dreptul pe care la obtinut pe teren !!!

chistag
chistag  •  27 Iunie 2011, 12:46

mai Tunarule de ce nu iai cumparat anu trecut nu sa il cumperi pe DURU SI PE SANDU!!!!MIOVENI O MIZERIE DE ECHIPA CA SI SANDU &COMP. LIGA LUI MITICA ///GRESIT///LIGA LUI DURU &SANDU////PT. DURU VEZI CA SI COPOS SI GIGI SI-AU PLATIT TARZIU DATORIILE ,POATE SARE MITITELU SAU CEI DE LA JIU CU BANI

star01
star01  •  27 Iunie 2011, 12:49

ma tata ,despre ceahlaul nimic...poate vor si aia EL sau campionatul!!!...chiajna,mioveni....nu mai aveti nimic de scris decat despre"vise erotice"?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează