FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

GALERIE FOTO Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat la Craiova. Imagini antologice din arhiva GSP

Nicolo Napoli și Ionuț Lupescu, în 2004/ foto: arhivă GSP +15   FOTO
Nicolo Napoli și Ionuț Lupescu, în 2004/ foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 21:46 / Actualizat luni, 04 martie 2024 22:04

Nicolo Napoli (62 de ani) a fost numit pe banca lui FCU Craiova. E la al 10-lea mandat în care lucrează cu Adrian Mititelu. Primul sezon era bifat în urmă cu 20 de ani, la defuncta FC Universitatea Craiova.

Imaginile descoperite cu Nicolo Napoli în arhiva Gazetei Sporturilor, de la primul mandat, sunt absolut uluitoare. Au trecut 20 de ani de atunci, iar italianul a ajuns la 62 de ani și 10 mandate sub comanda lui Adrian Mititelu.

GALERIE FOTO. Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat sub comanda lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, transformare în 20 de ani
Nicolo Napoli, transformare în 20 de ani
Nicolo Napoli, transformare în 20 de ani
Nicolo Napoli, transformare în 20 de ani
Nicolo Napoli, transformare în 20 de ani
+11 FOTO

Napoli ajungea în Bănie, prima dată, în decembrie 2003, apoi pleca în martie 2004. Se întorcea în octombrie 2007 pentru un al doilea mandat.

În 2004, la primul descălecat în Oltenia, el era surprins de fotoreporterii Gazetei Sporturilor în timp ce lua o țigară dintr-un pachet oferit de Ionuț Lupescu, antrenor la acea vreme la FCM Bacău. O imagine care azi nu mai poate fi văzută pe un stadion de fotbal.

Cele mai tari reacții după ce Nicolo Napoli a fost angajat de Adrian Mititelu pentru a 10-a oară: „Prigoană și Bahmuțeanu”
FCU Craiova
Cele mai tari reacții după ce Nicolo Napoli a fost angajat de Adrian Mititelu pentru a 10-a oară: „Prigoană și Bahmuțeanu”

OFICIAL: Nicolo Napoli, al 10-lea mandat la FCU Craiova

Nicolo Napoli se reîntoarce!

Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre.

-comunicat FCU Craiova

Italianul a sosit în această seară la Craiova pentru al 10-lea descălecat, negocierile s-au concretizat, iar italianul va avea misiunea de a-i salva pe olteni de la retrogradare

Giovanni Costantino a fost demis de Mititelu după remiza cu Poli Iași, iar primul pe listă a fost Marius Croitoru. În cele din urmă, negocierile au picat, iar Napoli a revenit la Craiova pentru mandatul cu numărul 10.

Această veste vine în contextul în care în urmă cu câteva zile, șansele ca Napoli să revină la FCU Craiova erau inexistente, conform declarațiilor făcute de Adrian Mititelu. Napoli dăduse câteva semnale în legătură cu revenirea în Bănie în urmă cu câteva zile, însă Adrian Mititelu infirmase total posibilitatea ca acesta să devină antrenorul lui FCU Craiova.

Am văzut că se bagă în seamă şi Napoli. Nu mă interesează. Subiectul este închis. E amicul meu, îl respectăm, dar e un capitol închis, îl rog să nu mai intre în discuţii legate de venirea lui aici, că nu ne interesează. S-a terminat capitolul Napoli, nu ne interesează

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Mitriță și arbitrii îl ajutară pe nea Gigi! Rapid s-a împiedicat în Bănie, FCSB jubilează. Clasamentul ACUM
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Mitriță și arbitrii îl ajutară pe nea Gigi! Rapid s-a împiedicat în Bănie, FCSB jubilează. Clasamentul ACUM
Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid
CSU CRAIOVA - RAPID
Motivul pentru care Bergodi l-a lăsat pe bancă pe Cristi Săpunaru în Craiova - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
hilaret
hilaret  •  06 Martie 2024, 12:51

1 martie 2024 | Adrian Mititelu: "Capitolul Nicolo Napoli e închis pentru totdeauna. Îl rog să nu se mai bage în seamă" 4 martie 2024 | Adrian Mititelu: "Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre"

invinctus
invinctus  •  05 Martie 2024, 14:38

Asta dupa ce ca e slab ca antrenor e si *** dupa atatia ani in Romania nu a invatat nici acum sa vb in romaneste !!!! Se potriveste la.fix cu familia mITITELU !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  05 Martie 2024, 13:38

Mititelu si Napoli reprezinta un cuplu fericit, el gelos din fire, face scandal dupa fiecare etapa, iar ea stiindu-se cu musca pe caciula n-are multe de zis, tace si incaseaza pana se satura si pleaca ori de buna voie ori cu un sut in fund (ea stie cel mai bine) el singur si inca amorezat incearca cu altele dar fara succes asa ca o implora in genunchi sa se intoarca. ea n-are cum sa reziste tentatiei si pe langa rasplata materiala binevenita, impacarea e dulce atat cat dureaza, fie si cateva etape...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează