FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Tribunalul Buftea a amînat cererea de eliberare pe motive medicale a lui Jean Pădureanu » Romeo Paşcu: ”Să nu-i ducem flori în loc de pachet!”

Articol de - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 00:23

Prieten cu Pădureanu, Romeo Paşcu, fostul şef de la FC Braşov, nu l-a putut vizita ieri la Jilava pe ex-preşedintele Bistriţei: ”Nici nu se mai poate mişca din pat!”

"Mi-e teamă ca într-o lună să nu trebuiască să mergem cu flori la nea Jean, nu cu pachet!". Remarca dramatică îi aparţine fostului preşedinte de la FC Braşov, Romeo Paşcu, bun prieten cu Jean Pădureanu, iar momentul declaraţiei e dur pentru Lord.

Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă
Tribunalul din Buftea trebuia să judece ieri solicitarea de eliberare din penitenciar pe motive medicale a lui Pădureanu, dar instanţa a amînat dosarul pentru 22 aprilie, în aşteptarea unei expertize care să releveze starea de sănătate a inculpatului şi să se pronunţe dacă are nevoie de însoţitor!

Potrivit Mediafax, avocatul lui Pădureanu susţine că acesta suferă de boala Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă, motiv pentru care uită lucruri elementare.

"Nici nu l-au putut transporta la instanţă"
Romeo Paşcu punctează: "Pădureanu e într-o situaţie foarte delicată şi nu a putut fi prezent la tribunal pentru că nu şi-a asumat nimeni responsabilitatea să-l aducă în dubiţă în starea în care e! Cine răspundea dacă păţea ceva pe drum?! Ştiu că aproape nici nu se mai poate mişca din pat! Am vrut să-l vizitez la Jilava, dar nu am mai putut intra, fiindcă i se epuizase numărul permis de vizite".

"Eu i-am început şi el i-a terminat"
Europarlamentarul Sebastian Bodu a postat ieri pe pagina sa de facebook un mesaj legat de un detaliu din "Dosarul Transferurilor": "Întîmplare perfect reală. Cel care i-a încarcerat la penitenciarul Poarta Albă pe cei din Dosarul Transferurilor este un prieten, fost coleg de clasă din liceu, poliţist în Constanţa. Din ciclul «eu i-am început şi el i-a terminat». Mai mult, nu s-a abţinut să nu le zică asta". Bodu e cel care a declanşat ancheta fiscală pe vremea cînd era şef la ANAF.

3 ani şi patru luni e pedeapsa dictată de Curtea de Apel în ce-l priveşte pe Jean Pădureanu, în "dosarul transferurilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 Martie 2014, 03:36
Postat de tzedeesh pe 28 Martie 2014, 09:14

Dom'le, sunt multi ca el si nu fac atata circ. Legea e lege. Sa se bucure ca nu a fost judecat pentru tot ce a facut.

Justitiar de 2 bani, omul a fost condamnat la inchisoare, nu la moarte ! Tocmai, legea-i lege iar conform legii are dreptul la viata si laingrijiri medicale...Asta-i Justitia lui basescu iar fraierii il aplauda !

tzedeesh
tzedeesh  •  28 Martie 2014, 09:14

Dom'le, sunt multi ca el si nu fac atata circ. Legea e lege. Sa se bucure ca nu a fost judecat pentru tot ce a facut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează