FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Eugen Trică, în culmea fericirii după primul gol marcat de fiul său în Liga 1: „N-am dormit deloc. Mi-au dat lacrimile” + Cu cine ține în derby-ul Craiovei

Atanas Trică a marcat primul gol din Liga 1
Atanas Trică a marcat primul gol din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 10:18 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 13:32

Eugen Trică (45 ani) a comentat cum a trăit momentul în care fiul său, Atanas Trică (17 ani), a reușit să marcheze primul gol în Liga 1

Atanas a intrat pe teren în minutul 77 al meciului dintre Dinamo și CSU Craiova, scor 1-6. Peste doar 11 minute, atacantul în vârstă de 17 ani a finalizat cu o lovitură de cap centrarea lui Gustavo, ducând scorul la 6-1 în favoarea Craiovei.

Sub semnul lui 8 » Atanas Trică și coincidențele care duc cu gândul la legendarul Ilie Balaci
CSU CRAIOVA
Sub semnul lui 8 » Atanas Trică și coincidențele care duc cu gândul la legendarul Ilie Balaci

Eugen Trică, emoționat de prima reușită a lui Atanas în Liga 1

Eugen Trică a dezvăluit ce a simțit după golul marcat de fiul său: „Uitaţi-vă la faţa mea, nu am dormit deloc toată noaptea, pentru că am văzut golul de 100 de ori. M-am bucurat foarte mult, m-a făcut foarte fericit.

L-am felicitat, i-am zis să o ţină tot aşa, pentru că este important acest gol, pentru el, pentru încrederea lui, pentru moralul lui. Chiar cred că avea mare nevoie de acest gol, ştiu că-şi dorea mult să marcheze.

Din discuţiile pe care le-am avut cu el, înainte cu două zile de meci, chiar nu ştiam dacă va fi păstrat în lot. De aceea l-am şi întrebat de mai multe ori dacă este în lot. M-a făcut foarte fericit, chiar mi-au dat lacrimile aseară. Mai ales dacă eşti atacant, un gol îţi dă aripi”, a spus Trică despre reușita fiului său.

Cu cine ține Eugen Trică în derby-ul Craiovei

Antrenorul a discutat, printre altele, și despre meciul dintre cele două echipe ale Craiovei. Deși s-a aflat pe banca lui FCU în mai multe rânduri, Trică își dorește ca Atanas să marcheze din nou, în cazul în care va fi introdus pe teren de Laurențiu Reghecampf.

„Luni ţin cu Atanas, sper să mai marcheze. Doar atât mă interesează, să marcheze el cât poate de mult. Legat de meci, important este ca acest meci să se joace pe teren, iar cel mai bun să câştige. FC U Craiova are rezultate pozitive, mă bucură acest lucru, a urcat şi în clasament, asta e cel mai important”, a declarat Eugen Trică.

Meciul dintre CSU Craiova și FC U Craiova va avea loc luni, de la ora 19:55, în cadrul etapei a 26-a din Liga 1

Citește și alte știri despre Liga 1:

VIDEO + FOTO Alexandru Ioniță II l-a salvat pe Mihai Iosif în prelungiri! Cum arată clasamentul Ligii 1 ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1834556613328610
Dan Stanescu  •  12 Februarie 2022, 12:21

Hai CS Universitatea Craiova..

vidoq
vidoq  •  12 Februarie 2022, 12:16

Forța FCU! Forța Știința!

7kay
7kay  •  12 Februarie 2022, 11:15

Noi suporterii olteni suntem avizi de fotbal. Un astfel de meci prezintă interes pentru noi. Mai ales că ambele echipe joacă fotbal plăcut. Puteau să joace Electroputere Craiova vs U Craiova . Avem același sentiment de bucurie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează