FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Țucudean iese la atac „CFR Cluj ne-a pus să plătim TVA-ul din banii noștri! Am depus memoriu” + N-a primit medalie de campion!

George Țucudean e liber de contract
George Țucudean e liber de contract

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 16:51 / Actualizat joi, 20 august 2020 17:27

Plecat de la CFR Cluj, atacantul George Țucudean (29 de ani), a vorbit în termeni duri despre șefii echipei și despre problemele de la club.

Liber de contract, fostul golgeter din Liga 1 spune că nu și-a primit medalia de campion, deși a jucat de 12 ori pentru echipa lui Dan Petrescu, și acuză conducerea clubului din cauza neplății salariilor.

„Nu-mi convine să iau banii la 3 luni, având în vedere performanțele pe care le-a avut CFR-ul. E vorba mai mult de respect decât de bani pentru că echipa a încasat foarte mulți bani. Presiunea era foarte mare pe noi să ne calificăm ca să salvăm clubul, cum ar veni. Ca să încaseze și clubul ceva, pentru că nu s-a calificat cu un an înainte și s-au investit mulți bani. E și normal. Dar sumele pe care trebuiau să ni le plătească nouă nu au fost foarte mari. Reprezentau 10-20% din ce a încasat clubul și mi se părea normal.

Ne-au făcut plătitori de TVA. Asta e altă prostie. Plăteam la 3 luni. Noi primeam salariul net și plăteam TVA-ul de la noi din bani și stăteam 3 luni ca să ne luăm TVA-ul pe luna respectivă”, a declarat George Țucudean pentru Prosport.

Țucudean: „N-am primit medalie de campion”

Fostul golgeter al Ligii 1 a dezvăluit că nu a primit încă medalia de campion pentru titlul câștigat de CFR la începutul lunii: „Eu am 5 campionate câștigate, dacă e să-l punem și pe acesta. N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de mulțumire pe site! Au primit toți jucătorii… Nu mă deranjează, dar e vorba de respect. Eu am memoriu la CFR ca să-mi iau banii. Tinerii de la CFR nu pot să vorbească, dar străinii merg direct la FIFA dacă au să-și ia banii”.

30 de goluria marcat Țucudean în 62 de meciuri oficiale disputate în tricoul CFR-ului

VIDEO. Golurile marcate de CFR Cluj cu Floriana

Citește mai mute știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj, traseu mai ușor în preliminariile Ligii Campionilor » Cum profită campioana României de victoria lui Bayern cu Lyon

Dan Petrescu, concluzii după calificarea în turul II » Cine l-a impresionat: „A fost o surpriză plăcută!” + ce l-a deranjat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
514091889218839
Mihai Buzea  •  21 August 2020, 11:32
Postat de johnwick pe 21 August 2020, 01:04

23 de meciuri? wow! mai e careva care măcar se-apropie? ipocrit

DA. *** DINAMO!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  21 August 2020, 08:35

TVA la salariati?! Pe bune? Pai ce a facut contract firma lui Tucudean cu cea a lui Nelutu Varga? Imi vine sa râd ce ineptii scrieti măi ziaristilor!

clujcampion
clujcampion  •  21 August 2020, 06:43
Postat de napocarrepublic pe 20 August 2020, 21:11

23 de meciuri fara victorie in CL iti spune ceva?

Cum sa ii spuna? Asta are memorie selectiva. E fiul lui radoom si andrei f.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează