INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FLORIANA - CFR CLUJ 0-2

FLORIANA - CFR CLUJ. Dan Petrescu, concluzii după calificarea în turul II » Cine l-a impresionat: „A fost o surpriză plăcută!” + ce l-a deranjat

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 00:17 / Actualizat joi, 20 august 2020 00:54

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria echipei sale cu Floriana (scor 2-0), din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

„A fost un meci exact cum mă așteptam, adică foarte greu. După scor pare că a fost foarte ușor, dar nu a fost așa. Am întâlnit o echipă foarte agresivă, cu foarte mulți sud-americani și un antrenor italian care organizează foarte bine echipa. Terenul a fost un mare avantaj pentru ei, terenul a fost cam ca cel de la Chiajna, sintetic. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice plus un număr 10 în spatele lor. Nu a fost ușor, a fost foarte greu”, a declarat „Bursucul” la „Euro Fotbal”, pe Digi Sport.

Dan Petrescu: „Presiunea o să fie pe Dinamo Zagreb!”

CFR Cluj o va întâlni în turul II preliminar pe Dinamo Zagreb, campioana Croației. „Bursucul” spune că CFR va pleca cu a doua șansă și atrage atenția asupra faptului că lotul echipei sale este subțire.

„Dacă o să spun eu că e o echipă bună, o să mi se spună după aia că exagerez. În momentul în care joci cu Floriana, toată presiunea e pe CFR, e clar. Orice rezultat în afară de calificare era un dezastru. La meciul cu Dinamo Zagreb, toată presiunea e pe ei. Au foarte mulți jucători buni, un buget extraordinar de mare și o presiune mai mare. 

Plus că noi ne dorim foarte mult, avem nevoie de jucători să vină. Am fost la limită, am avut 4 jucători U21, pe care sezonul trecut nu îi foloseam deloc. Toți jucătorii pe care îi foloseam la mijloc în Europa League anul trecut, adică Bordeianu, Djokovic și Păun, au lipsit. 

Omrani sigur nu va juca cu Dinamo Zagreb, foarte puține soluții am avut astăzi. La meciul cu Clinceni cred că Djokovic va juca, rămâne de văzut care e starea lui fizică. Dacă va juca cu Clinceni, cred că va juca și cu Dinamo Zagreb. Să vedem situația lui Debeljuh, dacă el fizic ne poate ajuta. Acolo suferim cel mai mult. Îl avem doar pe Rondon, care muncește extraordinar, dar e singur”, a dezvăluit Petrescu.

Despre Bălgrădean, portar căruia i-a acordat debutul la CFR Cluj, Dan Petrescu a spus: „Bălgrădean a fost o surpriză plăcută. Mi-a fost frică, de ce să nu recunosc? Nu a apărat de foarte mult timp. Nu aveam altă soluție, era singurul care putea să apere. A ieșit pe centrări, a dat siguranță, a vorbit foarte mult. Se vede că are experiență și este un portar foarte valoros”.

Sunt mai multe lucruri pe care nu le înțeleg. Nu înțeleg de ce acum avem doar 3 schimbări și 6 jucători pe bancă. Din acest sezon, au spus că sunt numai 3 și nu înțeleg de ce, pandemia nu a trecut. Ăsta e un lucru pe care nu-l înțeleg.
Nu înțeleg pe ce considerente se joacă un meci de Champions League pe teren sintetic 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, traseu mai ușor în preliminariile Ligii Campionilor » Cum profită campioana României de victoria lui Bayern cu Lyon

Debut la CFR Cluj! Cristi Bălgrădean, preferat de Dan Petrescu în poarta campioanei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
markksson
markksson  •  20 August 2020, 22:38
Postat de 1_0_1_0 pe 20 August 2020, 10:49

*** Cu ce te afectează? Nu mai poți mânca, *** de la ce zice Petrescu?

@ 1_0_1_0, imi pare rau ca replica ta a fost moderata, cred ca era mai bine sa vedem cat de bine te pricepi la jigniri si vulgaritati. Comentariul meu porneste dintr-o dezamagire mai veche - Petrescu are talent cat cuprinde, e toba de forbal, dar isi limiteaza singur potentialul prin comportament. Eu NU cred ca poate ajunge in Premier League (visul lui) daca nu face schimbari radicale. Pacat de el, anii trec!

daniaania
daniaania  •  20 August 2020, 11:53

De departe Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din liga 1. Ce ar face ei fara CFR ??? Cititi ce frumos a vorbit antrenorul Florianei de CFR si antrenor, aia au fair play nu ca la noi.Aseara la digi si look au vorbit numai de alte echipe, tipic romnesc, nu ????

1_0_1_0
1_0_1_0  •  20 August 2020, 10:49
Postat de markksson pe 20 August 2020, 08:38

"În momentul în care joci cu Floriana, toată presiunea e pe CFR, e clar. Orice rezultat în afară de calificare era un dezastru". Bocitoarea profesionista a uitat ca ii dadea CFR-ului "sanse mici" de calificare. Cum sa fie un dezastru daca te bate o echipa asa sud-americana, pe un asa gazon, cand ai sanse mici? In fine. Sa vedeti bocete cand ne apropiem de meciul cu Zagreb ...

*** Cu ce te afectează? Nu mai poți mânca, *** de la ce zice Petrescu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează