FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tun de un milion pentru Rapid! » Rednic îi ia pe Grigorie, Cesinha şi Răduţă!

Articol de , - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Rapidiştii pot ieşi cu 1.008.000 de euro pe plus din afacerea cu Lankaran pentru Grigorie, Cesinha şi Răduţă


Giuleştenii au şansa de a acoperi dintr-o lovitură întreaga sumă pe care au investit-o în vară în transferuri! Totul se va lămuri în primele zile ale lui 2011, cînd sînt programate negocierile cu Mircea Rednic pentru trecerea lui Grigorie, Cesinha şi Răduţă la Hazar Lankaran.

Cifra totală a afacerii depăşeşte un milion de euro. Rapid solicită în jur de 500.000 de euro pentru transferul definitiv al brazilianului şi 300.000 în schimbul lui Grigorie. Trăgînd linie, ar rămîne în mînă cu 650.000 de euro, deoarece jumătate din banii pentru fostul craiovean s-ar duce la Dinamo, care-l deţine în coproprietate. La suma încasată din transfer s-ar adăuga şi banii economisiţi la fondul de salarii: 220.000 de euro anual cît cîştigă Cesi, 120.000 venitul lui Grigorie, plus 18.000 de euro, jumătate din leafa lui Răduţă care ar urma să fie suportată de azeri pe durata împrumutului atacantului pînă în vară.


"Cu jucătorii şi impresarii lor totul e rezolvat. Dinamo şi-a dat şi ea acordul pentru transferul lui Grigorie. A mai rămas doar să mă înţeleg la bani cu Rapidul"
Mircea Rednic, antrenor Hazar Lankaran

"În vară, Rapid a cheltuit 1.070.000 de euro pe transferuri"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Inbox:

- Sorin Frunză: "Dacă Şumudică va reuşi în această pauză de iarnă să ne unească într-o adevărată familie, nimic nu ne va mai sta în calea titlului!".
- "Am văzut că la noi la club se tot vorbeşte de locul 4, de cupe europene, dar rapidiştii întotdeauna au fost obişnuiţi să lupte pentru trofee", a spus Marian Rada la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alb___visiniu
alb___visiniu  •  25 August 2012, 21:43

Pfuaaaa

djalovic21
djalovic21  •  30 Decembrie 2010, 09:20

@pancone84 ...cesinha nu mai e ce a fost inainte...inainte il puteai da cu cel putin 2 mil lejer ...akm are si 30 ani si e si iesit din forma...1 mil e pretul corect zic yo;)

alpin
alpin  •  30 Decembrie 2010, 08:56

Ar fi o afacere excelenta pentru Rapid! Dar, asta s-ar putea sa-l coste pe Rednic. Azerii se supara usor cand sunt tzepuiti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează