FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Cei care au făcut ceva pentru sportul românesc sînt uitaţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Finantatorul dinamovist, Vasile Turcu, a vorbit despre lipsa de respect cu care sunt tratati oamenii care au facut ceva pentru fotbalul si sportul Romanesc.

"Cei care au facut ceva pentru sportul romanesc in general acum sunt uitati, am vazut la televizor cum a fost primit Dan Petrescu de catre cei de la Chelsea. Am ramas uimit cand 80.000 de suporteri l-au aplaudat pe Dan Petrescu la scena deschisa. Cand Ilie Nastase sau Nadia Comaneci ajung pe alte taramuri, strainii sunt uimiti cand ii vad pe acesti oameni, care au scris o bucata din istoria sportiva a Romaniei."

"Nimeni nu vrea sa mai investeasca in fotbal si in sport in general. La ora actuala cate baze sportive sunt finantate de stat, desigur proiectul Lia Manoliu cred ca este singurul proiect finantat de stat. Singurul politician care a incercat sa faca ceva pentru fotbalul autohton a fost Mitica Dragomir cu legea aia anti- huligani buna rea a incercat ceva", a spus Turcu la Sport Total FM.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
 •  08 Decembrie 2008, 19:36

ai dreptate, turcule. cei care au facut ceva pentru sportul din romania si pentru tara asta sunt uitati. iar nulitatile sunt mereu pe prima pagina. apropos, tu ce cauti in ziar?

 •  08 Decembrie 2008, 19:24

"ca virgula capacitatea" ... "sa stii ca stadionul are o capacitate de..." era mai corect ...lucifer lucifer. Turcu are perfecta dreptate. Nu stim sa ne apreciem si sa ne pastram valorile. Mutu e platit de Fiorentina si trebuie sa dea totul pentru Fiorentina. Chiar si daca inscrie nu voi putea fi suparat. Fortza Steaua.

 •  08 Decembrie 2008, 19:19

turcule, nu ne intereseaza nici un comentariu de-al tau. vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga in seama, lindiku' principesei!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează