FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

video Dan Petrescu a ofertat un „principal” din Liga 1: „L-am sunat să vină în staff-ul meu”

Eugen Neagoe și Dan Petrescu / foto: Imago Images
Eugen Neagoe și Dan Petrescu / foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 17:59 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 18:06

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu U Cluj din etapa #15 a SuperLigii.

  • U Cluj - CFR Cluj se dispută duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. La mijlocul săptămânii, cele două rivale au remizat în Cupă, scor 1-1.

Printre altele, Petrescu l-a lăudat în cadrul conferinței pe Eugen Neagoe, antrenorul lui U, și a dezvăluit că a vrut să-l coopteze pe „Geană” în staff-ul lui după infarctul suferit de acesta în 2019, când Neagoe se afla pe banca lui Dinamo

Dan Petrescu, șocat: „Am vrut să-l sun pe tatăl Simonei Halep, nu-mi vine să cred!”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Dan Petrescu, șocat: „Am vrut să-l sun pe tatăl Simonei Halep, nu-mi vine să cred!”

Dan Petrescu l-a vrut pe Eugen Neagoe în staff-ul lui

„Antrenorul de la U Cluj e cel care a revitalizat echipa. Îl știu bine pe Neagoe, a făcut treabă peste tot, poate mai puțin la Dinamo, unde nici nu a fost lăsat. 

De fapt, după ce a avut acele probleme grave, am vrut să-l iau în staff-ul meu, l-am sunat și l-am întrebat dacă vrea să vină alături de mine. Cea mai bună alegere a lui U Cluj a fost să-l aducă pe Neagoe la echipă”, a declarat Petrescu. Neagoe a declinat propunerea și a continuat cariera de „principal”.

10 meciuriare Neagoe pe banca lui U Cluj (4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri)

Dan Petrescu, înainte de U Cluj - CFR Cluj:

  • Urmează o perioadă foarte grea pentru noi, va fi o perioadă incredibilă, și în Europa, și în campionat, vom avea deplasări foarte grele și partide tari.
  • Acum urmează meciul cu U, un adversar foarte agresiv, bine organizat, echipa n-a pierdut decât două meciuri cu Neagoe, cu Farul și cu Rapid. Ne așteaptă un meci foarte greu. Sper ca noi să fim mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de gol în comparație cu ce s-a întâmplat în Cupă. Evident, cel mai mult m-ar bucura o victorie, dar trebuie să jucăm mai bine decât în Cupă. Voi face și schimbări în echipă, nu am fost mulțumit cu ce s-a întâmplat joi.
  • Sunt foarte multe meciuri. Nu mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri din Europa. N-ai cum să joci cu aceeași echipă, sper să fiu inspirat în alegerea primului 11. Eu mă gândesc doar la următorul meci. E important însă cum pregătim și programul. Trebuie să aducem băieții în formă maximă la momentul potrivit, se antrenează separat jucătorii, e complicat. De exemplu, cei care au jucat în Cupă cu U se antrenează acum separat. 
  • Obiectivele mele sunt câștigarea campionatului și calificarea în grupele unei competiții europene. Nu mi s-a cerut calificarea în primăvară. Sunt în obiectiv”
Cazul incredibil al lui Jefte: șomează până în ianuarie » Acuzații din tabăra atacantului
CFR CLUJ
Cazul incredibil al lui Jefte: șomează până în ianuarie » Acuzații din tabăra atacantului
Supărarea lui Cristi Balaj după derby-ul U Cluj - CFR Cluj „O invenție, a stricat un arbitraj bun!”
U CLUJ - CFR CLUJ 1-1
Supărarea lui Cristi Balaj după derby-ul U Cluj - CFR Cluj „O invenție, a stricat un arbitraj bun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Bursuc
Bursuc  •  23 Octombrie 2022, 04:26

Un personaj sustinut politic de psd si un pacalici promovat de presa sportiva din Romania fara sa aiba o baza solida. Un mincinos care joaca cu asa zisele cele mai puternice echipe din lume. Un prefacut

demarco72
demarco72  •  22 Octombrie 2022, 22:52
Postat de nicolaeigrecu pe 22 Octombrie 2022, 22:25

Antrenor sub contract la rivala din oraș. Mare caracter Dănuț ăsta...

A vrut să-l ia acum trei ani.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  22 Octombrie 2022, 22:25

Antrenor sub contract la rivala din oraș. Mare caracter Dănuț ăsta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează