FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

EXCLUSIV // UPDATE Cine arbitrează U Cluj - Dinamo și Chiajna - Chindia » I-a scos din minți pe „câini” la ultimul meci + prima reacție a roș-albilor

Cătălin Popa nu e deloc pe placul dinamoviștilior / Sursă foto: Alexandra Fechete
Cătălin Popa nu e deloc pe placul dinamoviștilior / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2022 10:59 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 14:27

CCA l-a trimis pe Cătălin Popa să arbitreze turul barajului Universitatea Cluj - Dinamo, în timp ce Marcel Bîrsan va conduce confruntarea dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

  • Concordia Chiajna primește vizita Chindiei Târgoviște, sâmbătă, de la 15:30, 
  • U Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. 
  • Partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

UPDATE 12:20 Prima reacție dinspre Dinamo: „Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a reacționat pentru GSP.ro la aflarea veștii că duelul de pe Cluj Arena va fi condus de Cătălin Popa: „Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun și inspirație să arbitreze perfect!”, a comentat oficialul dinamovist. 

Știrea inițială:

Dinamo e față în față cu cele mai importante partide ale sezonului, însă delegarea de la meciul împotriva „Șepcilor Roșii” le aduce roș-albilor numeroase amintiri neplăcute. Dinamoviștii au acuzat recent o „cooperativă împotriva lui Dinamo”.

Cătălin Popa nu e deloc pe placul dinamoviștilior

În februarie, Cătălin Popa, 40 de ani, i-a scos din sărite pe dinamoviști în timpul remizei cu UTA, 0-0. „Centralul” din Pitești l-a eliminat pe Marco Ehmann în minutul 41, roș-albii contestând virulent decizia.

După meci, fanii-finanțatori din programul DDB au reacționat cu o ironie: „Cătălin Popa îl elimină pe Ehmann pentru că nu respectă distanțarea socială și nu poartă mască”.

Cine arbitrează U Cluj - Dinamo și Chiajna - Chindia » I-a scos din minți pe „câini” la ultimul meci + prima reacție a roș-albilor
Ehmann, furios după ce a fost eliminat de Cătălin Popa la Arad // foto: Alexandra Fechete

Tot în acest sezon, Cătălin Popa a arbitrat și umilința suferită de „câini” pe terenul Universității Craiova, 0-5.

Dinamo, față în față cu un dezastru istoric

Dinamo n-a retrogradat niciodată din 1948, de când a fost înființată, dar în 2022 a ajuns în cel mai critic moment in istoria clubului.

 Semifinalista CCE din 1984, aflată în grupul echipelor cu renume internațional care nu au retrogradat niciodată, își joacă viitorul în dubla de baraj cu U Cluj. 

În acest sens, fanii le-au și transmis un avertisment jucătorilor, printr-un banner afișat în Peluza Cătălin Hîldan, la meciul cu UTA (1-1), ultimul din play-out: „74 de ani fără retrogradare, rămâneți în «A», e singura scăpare!”.

Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

- Dusan Uhrin jr., antrenor Dinamo

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, despre viitorul lui Dinamo: „Lucrurile vor reveni la normal”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Lincar a venit în ie la conferința dinaintea barajului cu Dinamo: „Merg la testul poligraf! Nu m-am vândut niciodată”

Contrastul incredibil dintre FCSB și CFR Cluj la nivel european » Echipa lui Becali e cu spatele la zid, campioana într-o poziție extrem de avantajoasă!

Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno115
creeperno115  •  20 Mai 2022, 22:53

Sa arbitreze corect, altfel nu iese intreg de pe stadion

boierasul
boierasul  •  20 Mai 2022, 18:55
Postat de mickey13 pe 20 Mai 2022, 15:48

Dinamo, daca ar fi primat meritul sportiv, asa cum comenteaza cand vine vorba de csa, ar fi terminat ultima! Or, din cauza problemelor financiare, atat Gazul cat si Clinceniul, au fost depuctate masiv! Deci pt unii e ok "meritul sportiv", pt voi, nu! IPOCRITILOR!!!

De ce nu amintești și de faptul că Dinamo a plătit la timp datoriile cu ajutorul suporterilor?? La începerea campionatului, au avut și ei probleme din cauza datoriilor (interdicție la transferuri) apoi urma depunctarea.

boierasul
boierasul  •  20 Mai 2022, 18:46
Postat de parintele.clapon.rahoviteanu pe 20 Mai 2022, 16:49

nu inteleg de ce nu sunt moderate mesajele gigistilot ***??

Mai mult de jumătate sunt scrise din redacție))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează