FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

Doi mari dinamoviști, perplecși la pauza meciului cu U Cluj: „N-am cum să înțeleg așa ceva. Inexistent!”

Roș-albii au fost depășiți net în prima repriză a confruntării de pe Cluj Arena / Sursă foto: Cristi Preda +33   FOTO
Roș-albii au fost depășiți net în prima repriză a confruntării de pe Cluj Arena / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 21:45 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 21:53

U CLUJ - DINAMO. Roș-albii au fost depășiți net în prima repriză a confruntării de pe Cluj Arena (0-1). Formația din liga secundă a surclasat-o în multe momente pe Dinamo, iar scorul de pe tabelă putea fi chiar mai mare. 

Foștii fotbaliști ai roș-albilor au asistat neputincioși la o nouă prestație umilitoare a echipei de suflet, iar la pauză au acuzat prestația palidă a trupei lui Uhrin jr., dar și gafa lui Eșanu, cea din care a rezultat golul „Șepcilor Roșii”. 

N-am cum să înțeleg greșeala lui Eșanu. Nu înțeleg de ce a intrat de maniera asta! Plus că mijlocul e inexistent, e clar că trebuie schimbate anumite lucruri la pauză”, a declarat Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al „câinilor”, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

„Dinamo începuse bine, dar a venit această fază cu ieșirea total inspirată a lui Eșanu. De acolo s-a schimbat jocul, iar Clujul a mai avut două ocazii mari de a-și majora avantajul. Dinamo nu și-a mai creat ocazii apoi, cu excepția șutului lui Torje”, a comentat și Marius Niculae, fost atacant important în Ștefan cel Mare, aflat în studio. 

U Cluj - Dinamo, comentat de Eduard Apostol, Cristi Geambașu și Viorel Tudorache
U Cluj - Dinamo
U Cluj - Dinamo, comentat de Eduard Apostol, Cristi Geambașu și Viorel Tudorache
Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

Mihai Eșanu, gafă inexplicabilă în U Cluj - Dinamo

Mihai Eșanu (23 de ani), portarul lui Dinamo, a comis o greșeală imensă în minutul 14 al meciului cu Universitatea Cluj, turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Scorul era 0-0 în acel moment.

Primul sfert de oră al disputei de pe Cluj Arena s-a scurs fără vreo șansă importantă. Scorul a fost deschis pe fondul unei gafe comise de portarul Mihai Eșanu.

În minutul 14, Dragoș Tescan și Gabriel de Moura urmăreau o minge lungă trimisă din jumătatea clujeană. Ajunși la 20 de metri de poarta lui Dinamo, cei doi au fost întâmpinați de Eșanu. Goalkeeper-ul dinamovist a ieșit hazardat și l-a lovit violent pe Tescan. Mingea a sărit cu noroc pentru clujeni, direct la Remacle. Belgianul a îndeplinit o formalitate.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO + FOTO Mihai Eșanu, gafă inexplicabilă în U Cluj - Dinamo

GALERIE FOTO AUCH! Ciocnire horror în U Cluj - Dinamo: fotbalistul lui Uhrin, schimbat după ce a fost făcut K.O. de Ely Fernandes!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo16
paolo16  •  22 Mai 2022, 06:09

V-am spus ieri ca orice echipa isi face treaba cu Esanu...

reflector
reflector  •  22 Mai 2022, 01:10

Dinu si Prunea s.a. neavand ocupatie isi etaleaza caracterul si temperamentul confictual ,aruncand rautati peste tot si culmea inclusiv catre echipa Dinamo !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close