FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

U Craiova promovează primul meci de campionat cu o ironie la adresa lui Duckadam: "Sperăm că știe să ne numere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 14:06

După ironiile pe ruta Mihai Stoica - Dinamo, a venit rândul lui Helmuth Duckadam să fie ținta săgeților unui club din Liga 1. Președintele de imagine al roș-albaștrilor a primit un răspuns pe pagina de Facebook a celor de la CS U Craiova.

Duckadam se întrebase dacă la meciul cu Iași vor veni mulți olteni, iar această întrebare e folosită de olteni pentru a-și chema suporterii la meciul de mâine, ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, Look TV, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

“Domnul Helmuth Duckadam este curios să vadă câți o să fim la meci luni, ora 21:00, în luna iulie. Haideți să-l salutăm din tribune la meciul cu FC Politehnica Iaşi! Cu toate că nu ar trebui să fie treaba domniei sale, sperăm că știe să ne numere”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a Craiovei. Oltenii l-au și etichetat cu profilul personal de Facebook pe fostul mare portar.

  • O medie de 10.000 de oameni au avut oltenii la meciurile de pe teren propriu, de când au inaugurat noua arenă "Ion Oblemenco"

 Vezi și: Dănciulescu, mesaj dur către MM Stoica după ironiile oficialului FCSB: "Miștocăreală ieftină"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
suporterucv
suporterucv  •  23 Iulie 2018, 14:40

Aloooo baieti de la gsp....media e undeva la peste 18.000 de cand se joaca numai la Craiova !!!!! Cifra de 10.000 e corecta daca luam in calcul si perioada de la Severin (aproape un tur intreg)

allben
allben  •  23 Iulie 2018, 08:18
Postat de prazburg1948 pe 22 Iulie 2018, 18:56

Uitati-va oameni buni cata prostie pe aici... Cica spargatori de seminte, cand la fiecare meci peluza nord e un exemplu pentru restul galeriilor din tara, cica clonati, cand voi n-aveti dreptul sa va numiti steaua, un rinamovist zicea ca nu ne respectam adversarul, cand la ultimul meci cand rinamo a jucat pe Oblemenco aruncau cu pantofi din tribune ca maimutzele... mai e un comentariu despre stadion... Pai voi nu asteptati sa se investeasca milioane de euro in stadioanele voastre de la stat? Dar dintre toti de pe aici Neculaescu ala e de departe prostul prostilor, la varsta lui ar trebui sa stie mai bine sa vb. Dar va inteleg, multi as vrea sa fie si la ei cum e la Craiova, profesionalism, stadion plin fotbal frumos, investitii putine si vanzari de milioane (nu invers ca la fc5b). Asta-i adevarul, cam majoritatea sunteti niste ipocriti frustrati, bafta in batalia ptr locul 2, sau, pentru altii mai praf, locul 8.

o buna parte din campionatul trecut , mai precis tot turul , Craiova a jucat meciurile de acasa in deplasare la Severin, asa ca o medie de 10000 este corecta.

pepeci
pepeci  •  23 Iulie 2018, 01:52

Medie de 10.000? Alo? Am avut sub 15.000 doar la meciul cu Poli Timisoara sezonul trecut. Voi sunteti ***? Media de pe noul stadion este de 18.000! ***! Cum dracu sa fie 10.000 cand noi am avut sezonul trecut 12.000 media totala, jucand jumate de sezon la severin? Halal de jurnalisti. Sunteti mana in mana cu Becali si Mitielu. Pupati voi maine acreditare pe Oblemenco, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează