FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultima "aroganță"! Becali a ofertat încă un fotbalist de la Dinamo » Ce sumă i-a propus lui Negoiță

Nemec ar putea deveni în scurt timp coleg cu jucătorii celor de la FCSB // FOTO: Alex Nicodim
Nemec ar putea deveni în scurt timp coleg cu jucătorii celor de la FCSB // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 15:14

Deși a investit zeci de milioane de euro în transferuri și beneficiază de un lot stelar pentru nivelul Ligii 1, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, pregătește o nouă mutare surprinzătoare și l-a ofertat pe dinamovistul Adam Nemec (32 de ani). 

Becali ar fi dispus să achite 500.000 de euro pentru a-l achiziționa pe slovac, a scris Fanatik.

Intențiile latifundiarului sunt serioase, surse din anturajul acestuia confirmând pentru GSP.RO că Becali chiar e interesat să-l cumpere pe Nemec. 

Totuși, Gigi și-a ales un moment destul de ciudat în care să-l oferteze, având în vedere că atacantul nu trece printr-o perioadă prea fastă: un singur gol marcat în 10 meciuri! Gazeta a scris care ar fi motivul pentru lipsa de randament a atacantului în acest sezon. El consideră că a fost nedreptățit în vară, când șefii clubului ar fi refuzat diverse oferte sosite pentru el.

Adam intră în iarnă în ultimele șase luni de contract și ar putea pleca gratis atunci, dar Becali pare hotărât să plătească suma pentru Nemec ca să-l aducă de acum.

Cine pleacă?

O eventuală venire a slovacului la FCSB ar putea fi sinonimă cu plecarea de la echipa lui Dică a unuia dintre Alibec și Gnohere. 

Francezul, adus tot de la Dinamo, în iarna acestui an, e nemulțumit de actualul său statut de la echipă și de faptul că a pierdut din start lupta pentru postul de titular cu Alibec, iar un eventual transfer în străinătate nu i-ar displăcea. 

  • Adam Nemec (32 de ani) evoluează pentru Dinamo din toamna lui 2016. A înscris de 13 ori în 32 de meciuri în Liga 1. 
  • Slovacul e titular în naționala țării sale, pentru care a reușit 9 goluri în 30 de meciuri. 
  • De-a lungul carierei, Nemec a evoluat pentru Dubnica, Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York City, Willem II și Dinamo. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
164609984023475
Costel Ivascu  •  27 Septembrie 2017, 19:20

O mare prostie!.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Septembrie 2017, 18:35

autorul articolului e fecesebist de mic..:) fecesebe are un lot stelar :) ..... nu se potriveste ceva....lotul stelar nu e pe primul loc..hahahahaha

observator_federal
observator_federal  •  27 Septembrie 2017, 18:30

Adevarata parere a publicului romanesc despre Gigi o regasim, din pacate, doar in presa straina - vezi si ce calificative primeste "arogantul" in presa elvetiana... Presa noastra a reusit sa-i construiasca ciobanului, in mod sistematic, cea mai hidoasa imagine (si completa, cu update-uri la zi) de "personaj public". Vor fi jenante argumentele "corifeilor" din massmedia cand li se vor cere explicatii pentru promovarea desantata a acestui individ, toxic pentru fotbalul românesc si pentru socitatea românească.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează