FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ Ofertă-șoc pentru Denis Alibec! Gigi Becal a recunoscut la TV! Suma de transfer e neașteptată + transferul promis la schimb: "Plătesc clauza"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 09:48

Denis Alibec este unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai FCSB-ului, traversând un moment foarte prost. În acest sezon a marcat doar două goluri în toate competițiile, niciunul în campionat. 

Gigi Becali anunță însă că are o ofertă de 5 milioane de euro pentru Denis Alibec și n-are nicio intenție de a-l ceda pe atacant la schimb cu Billel Omrani, atacant de la CFR Cluj, așa cum Pițurcă i-a sugerat. 

”Am primit ofertă pentru Alibec și azi. M-au întrebat ce preț cer pe el. Le-am spus că am avut ofertă de 7 milioane de euro și acum vreau 5 milioane de euro. Cum să dau un jucător de 5 milioane pe unul pe care îl iau gratis (n.r.- schimb cu Omrani)?

M-a sunat directorul sportiv al unui club din Turcia. Dacă îl dau pe 5 milioane pe Alibec, îi voi plăti clauza lui Băluţă”, a spus Becali la ProX.

Citește și:

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei
Nationala
Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei
Orașul de 27.000 de locuitori, din nou în Liga 2 după 20 de ani! Primărița Elena Lasconi le-a luat fața fotbaliștilor la petrecerea de promovare
Liga 2
Orașul de 27.000 de locuitori, din nou în Liga 2 după 20 de ani! Primărița Elena Lasconi le-a luat fața fotbaliștilor la petrecerea de promovare
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Nationala
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024

Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (17)
1510179709282613
Amarad Trîncă  •  21 Decembrie 2017, 19:38

tatal lui Alexandru Baluta a fost fotbalist la Pandurii, Jiul Petrosani si FC Arges, extrema dreapta de foc, iar Kalo 2 era extrema stanga si cu un tata fotbalist care isi da seama ca la FCSB se poate face banca lunga, nu va accepta targul cu dl. Becali nici la pastele cailor. FCSB are jucatori pentru 3 echipe, dar cati joaca dintre acestia?

187070598433449
Jerpelea Marius  •  21 Decembrie 2017, 18:33

Conteaza ce vrea Baluta, conteaza starea financiara a Craiovei, si in plus, e posibil ca Becali sa fie iepurele pentru un transfer al lui Baluta.

prazburg1948
prazburg1948  •  21 Decembrie 2017, 18:22
Postat de saviola2_8 pe 21 Decembrie 2017, 12:57

3 milioane pentru baluta? mi se pare exagerat! sigur cand dai 1,5 milioane pe tanase, 1.8 milioane pe coman, 1.2 milioane pe nedelcu....mie mi se par jucatori cu mult sub pretul platit. pai doar pe coman, nedelcu si tanase s=au platit minim 5 milioane....cu 5 milioane iei 3 straini buni, poti lua din portugalia, sud america sau chiar africa, cu 5 milioane de euro cu siguranta gasesti fotbalisti mai buni decat cei 3. Sigur e de salutat ca se investeste in tinere talente din tara asta nu ma deranjeaza, ci pretul lor, la noi cum da unul 23 goluri gata face 3 milioane si si noul mbappe, messi etc. In opinia mea nu exista un tanar jucator roman din liga 1 la ora asta, sub 20 de ani care sa valoreze mai mult de 500 de mii de euro. Exceptia poate fi Man. Nu ai cum sa dai aproape 2 milioane pe glaoaba de tanase sau coman, doar daca nu te pricepi la fotbal. Si sin pacate jiji, dupa ce ca se crede atot stiutor, mai are si sfatuitori alesi, in pincipal afonul meme, care nimereste un fotbalist bun din 10. Cu bani lui Jijel ar fi putut face un departament de scouting profesionist si sa cumpere si de afara nu doar din tara. Baluta e bun, dar face 3 milioane? Poate, eu am dubii, sa ajungem noi acolo si mai vedem.

Prietene, clauza de reziliere era de 3 milioane, plus inca o clauza morala. Din cate am auzit, Baluta si-ar fi resemnat contractul cu Craiova si ar avea o clauza mult mai mare acum. Baluta e jucator foarte bun la Craiova, daca ar ajunge la fcsb unde toti se cred vedete poate ar fi alta treaba si ar ajunge sa isi bata el ciobandante joc de el daca nu ar straluci meci de meci. Si la Craiova a facut 2-3 meciuri mediocre sezonul asta. Oricum, sper sa ramana la Craiova si sa ne aduca macar 1 trofeu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează