FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ultimele clipe ale Rapidului » Lichidatorul clubului anunță: "Nu poate juca în Liga 1! Pe 28 iulie voi anula și ultimele contracte ale jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 19:21

Mâine, Comisia de Disciplină a FRF va anunța dacă Rapid, club aflat în faliment, poate juca în noul sezon al Ligii 1.

Aurel Brihac, lichidatorul clubului, a vorbit despre situația echipei și spune că Rapid nu poate juca în Liga 1, că echipa are doar 3 jucători sub contract și că pe 28 iulie și contractele acestora vor fi anulate.

"Rapid nu poate juca în Liga 1. Nu se pot semna contracte noi și nu poate funcționa ca o entitate. Eu voi rezilia și ultimele contracte. Pe 28 iulie întră în vigoare decizia de închidere a cărților de muncă a celorlați angajați rămași.

Clubul a avut timp în perioada de observație, de 3 ani, să facă rost de bani și să plătească datoriile. Creditorul trebuia să aducă un plan de reorganizare și să îl respecte, dar în același timp trebuia să plătească și datoriile curente. Astfel, după ce se termina planul de reorganizare, clubul tot avea datorii.

Cei de la Azuga Waters (n.r. societate patronată de Violeta Moraru) au tot spus că aduc bani, dar nu am văzut banii aceștia. Aceștia au depus 40 de bilete de ordin, 20 pentru salariile lunare și 20 pentru datoriile de stat. Fostul administarator special, Radu Birlică, a introdus aceste bilete, dar au fost refuzate de Azuga Waters. Ei, după ce au introdus biletele la ordin, nu le mai pot refuza, dar încearcă asta prin tot felul de ghidușii financiare.

Datoria Rapidului este de 20 de milioane de lei, dar poate crește. Cea mai mare datorie este către ANAF. Nu știu de unde spune Moraru că are 11 jucători sub contract", a spus Brihac la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
896192067117678
Nello Milano  •  27 Iulie 2016, 00:57

MEGOITA DE CE NU CUMPERI RAPIDUL ASA AI AVEA 27 DEVJUCATORI LIBERI DE CONTRACT PLUS O GRAMADA *** SA CONSTRUIESTI VILE DE LUX ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  27 Iulie 2016, 00:09
Postat de cristi47.reload pe 26 Iulie 2016, 22:21

Rapid pentru fotbalul romanesc reprezinta virusul Zyca. Nu vrei sa te apropii de el

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2016, 23:13

treburile sunt tot mai clare. din pacate, rapid e in colaps si pare in moarte clinica. sa speram ca insemnele clubului nu se mai afla in patrimoniu, astfel ca pot fi cesionate sau vandute de la cel la care s-ar afla catre o alta entitate si astfel, clubul de sport, nu societatea, clubul deci, isi poate continua existenta, fie prin fuziune cu un alt club dintr-o liga apropiata primei ligi, fie intr-o noua asociatie sportiva dar care ar fi continuatoarea defunctului Rapid (in situatia dizolvarii si lichidarii, foarte foarte aproape de a se intampla). toate astea daca insemnele nu erau in club la data cererii de faliment si asta numai daca se gasesc si sustinatori financiari capabili. altfel, putem spune ca Rapid a disparut. asta ar fi o pierdere importanta a fotbalului de club romanesc, Rapid fiind un club de traditie timp de zeci si zeci de ani. pacat, in orice caz.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează