FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ce se întâmplă la CFR Cluj » Măsura luată de ardeleni după apariția noilor cazuri de coronavirus

CFR Cluj este pe locul doi în Liga 1
CFR Cluj este pe locul doi în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 11:38 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 13:18

CFR Cluj se confruntă cu 5 cazuri de coronavirus, iar campioana României va continua să repete testele pentru COVID-19.

  • Cazul lui Adi Păun nu e unul singular. Alți patru oameni de la CFR au fost depistați pozitiv cu COVID-19 - detalii, AICI

Potrivit informațiilor GSP.ro, CFR va efectua alte teste pentru noul coronavirus astăzi, marți, miercuri și joi, ca măsură de precauție. Clujenii speră să părăsească baza FRF de la Mogoșoaia joi sau vineri. 

În continuare, CFR nu are voie să se antreneze, ceea ce reprezintă un dezavantaj în lupta cu Craiova pentru titlu. Din acest motiv, trupa lui Dan Petrescu continuă să repete testele zilnic, pentru a clarifica situația cât mai repede posibil.

În urma ultimelor teste efectuate, patru nume de la CFR Cluj au aflat că au coronavirus. În rândul celor infectați nu sunt doar jucători, ci și persoane din staff-ul ardelenilor: portarul Grzegorz Sandomierski (30 de ani), antrenorul secund Costin Curelea (36 de ani), antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și preparatorul fizic Cristian Dragotă

Testul mijlocașului Damjan Djokovic (30 de ani) este neconcludent, iar croatul este considerat momentan suspect.

Cei pozitivi au fost transportați cu ambulanțe la Cluj, mai puțin Sandomierski, care urmează să fie adus azi.

CFR Cluj suferă în finalul campionatului

Anunțul venit în această dimineață vine cum nu se poate mai prost pentru campioana României, care a cedat șefia clasamentului în detrimentul Craiovei. 

Ardelenii mai au de disputat trei meciuri în acest final de play-off: în deplasare cu FCSB și CS Universitatea Craiova și acasă cu FC Botoșani. Următorul meci al CFR-ului e programat duminică, pe teren propriu cu Botoșani. 

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Tragedie în lumea fotbalului » A murit fostul arbitru Dan Petrescu!

Ultimele informații despre focarul din „Ștefan cel Mare”: ce urmează pentru jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dodo001
dodo001  •  20 Iulie 2020, 18:28

La Craiova chiar daca sunt cazuri Covid se ascund, orice, cu orice pret, doar sa vina titlul

skins_berceni
skins_berceni  •  20 Iulie 2020, 15:28

Daor clona din banie nu are nici un caz de covid 19...psd, zaibarul si prazul sunt armele oltenilor impotriva virusului...si nu numai, frf, lpf si arbitrii stiu de ce, nu mai este un secret national, titlul trebuie sa mearga la Craiova, de ce va tot ascundeti dupa deget domnilor din mass media.

sibelius
sibelius  •  20 Iulie 2020, 15:26
Postat de Alexandru Chis pe 20 Iulie 2020, 15:06

In mod sigur ca vom auzi ca la CFR Cluj s-au imbolnavit de Covit liftierul de la poarta doi a stadionului, spalatorii de scari de la stadion si chiar si vanzatorii de cornete de seminte de la peluze. Cu aceste noi "infectari", CFR spera sa obtina inghetarea campionatului, cu declararea castigatoarea a celei mai bine plasate echipe la fnalul campionatului regular. Adica, ati ghicit, chiar CFR Cluj!

Pai nu asta isi dorea si Craiova...inainte sa ajunga pe locul I?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează