FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Ultimele noutăți din fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2009 00:00

MEDIA
Noua grilă GSP TV

Începînd cu această săptămînă, în fiecare luni şi marţi GSP TV va transmite în direct cel mai tare meci din Campionatul Naţional de hochei. De asemenea, vor fi prezentate din oră în oră grupaje informative, de la miezul zilei pînă la miezul nopţii. Acestea vor dura cîte 15 minute, iar principalele jurnale de la orele 13:00 şi 18:00 vor dura cîte o oră. Ziua va fi rezumată prin emisiunea Evenimentele zilei, de la ora 21:00, care va dura un ceas şi va fi prezentată de Anca Rusu (foto). (Costas Mincu)

Bistriţa
Marian Pană e antrenor

Gloria l-a numit ieri pe Marian Pană (40 de ani) în funcţia de antrenor principal. Fostul fundaş al lui Dinamo îl va avea supervizor pe directorul tehnic Florin Halagian. Pană, ultima dată la Ştiinţa Bacău, din Liga a II-a, debutează ca antrenor în Liga I. Pădureanu şi-a explicat decizia: "După plecarea lui Sandu Tăbîrcă, Bistriţa avea nevoie de un nou "principal".

Dinamo, lider de audienţă
Partida Dinamo - Pandurii (1-1), transmisă de Antena 1, a adunat 6,8% rating, clasîndu-se pe primul loc în topul audienţelor etapei a 9-a. Pe poziţia secundă se clasează meciul de vineri, Ceahlăul - Rapid, 0-4, care a strîns 2,7% puncte de rating. Surpriza etapei în rîndul audienţelor este dată de Steaua, care s-a clasat doar pe poziţia a 3-a cu 2,4% puncte de audienţă în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-1.

CAMPIONATUL DE COPII
A scos echipa de pe teren!

Un meci din campionatul municipal rezervat copiilor născuţi în 2000, disputat weekend-ul trecut, a avut final mai rar întîlnit, mai ales la acest nivel. Nemulţumit de arbitrajul considerat favorabil celor de la şcoala privată Galaxy Best, antrenorul de la CSS6, Cristian Stavrică, a decis să-şi scoată echipa de pe gazon. "Era foarte nervos, în timp ce-i adresa cuvinte dure arbitrei de centru", relatează martori la eveniment. (Radu Oprişan)

U CRAIOVA
Bilete la preţ redus

Patronul Adrian Mititelu va micşora preţul tichetelor pentru acest sezon cu peste 50 la sută: "A fost o prostie din partea mea să scumpesc biletele în acest an de criză". Astfel, la partida cu FC Vaslui, un bilet va costa 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna 0. (Alexandru Răducanu)

"Fără patron în vestiar!"
Antrenorul Eugen Neagoe a vorbit despre atmosfera din Bănie. "Lui Florin Costea nici gura nu i se aude de cînd am venit eu aici. Stăm însă foarte prost la faza defensivă şi ar trebui ca toată echipa să ajute apărarea. Dacă patronul ar intra în vestiar la pauză şi ar începe să ţipe la jucători, mi-aş lua geanta şi aş pleca acasă", a dezvăluit Neagoe la emisiunea Recursul etapei. (Alexandru Răducanu)

FARUL CONSTANŢA
Şumudică înapoi!

Demis duminică dimineaţă, Marius Şumudică a fost reinstalat ca "principal" după 24 de ore! Patronul Giani Nedelcu s-a răzgîndit după o discuţie cu jucătorii, care au promis că-şi vor da viaţa pe teren dacă va fi păstrat "Şumi". Finanţatorul a anunţat că va plăti şi restanţele pînă joi. Altfel, Marcel Lică a refuzat funcţia de preşedinte, după ce Mircea Crainiciuc a fost demis. (Ionuţ Coman)

UNIREA ALBA IULIA
Datorii de 320.000 de euro

Clubul are datorii totale de 300.000 de euro. Din aceşti bani, 100.000 de euro reprezintă bonusul echipei pentru promovare şi încă 140.000 de euro prime restante şi comisioane către impresari. Datoriile faţă de bugetul de stat sînt de 80.000 de euro. "Dacă aveam bani, ne puteam mişca mai bine şi pe piaţa transferurilor. Aşa, stăm prost şi cu banii şi cu punctele", a declarat preşedintele Sarmeş. (Dan Henegar - Alba Iulia)

GAZ METAN MEDIAŞ
Eric învoit

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a mărturisit că i-a fost foarte greu să joace în partida de sîmbătă, din cauza faptului că n-a putut participa la înmormîntarea bunicii sale. "A avut loc cu două zile înainte de meci. Mi-a fost foarte greu să mă concentrez. Am jucat cu gîndul la bunica mea, de care am fost foarte ataşat", a spus Eric. Brazilianul a plecat ieri la Rio de Janeiro, fiind învoit o săptămînă de tehnicianul Cristi Pustai. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

"U" Cluj
Planul lui Walter

În iarnă, finanţatorul Florian Walter pregăteşte o nouă infuzie de jucători. "Voi aduce jucători cu experienţă şi vom forţa promovarea. Trebuie să promovăm, fiindcă, la anul, va fi mult mai greu pentru că se va face o singură serie", s-a confesat Walter. El a încheiat negocierile pentru închirierea unui stadion pe care "studenţii" să poată evolua în Liga 1, optîndu-se pentru arena "Cetate" din Alba Iulia. "Nu ne opunem ca <> Cluj să joace la Alba Iulia. Ar fi un cîştig pentru noi", a declarat Marian Sarmeş, preşedintele Unirii Alba Iulia. (Marius Tuhuţ)

Sabo e secund
Cristi Dulca a făcut prima sa mutare ca antrenor principal la "U" Cluj, numindu-l ca secund pe Radu Sabo. Fost jucător al Universităţii între 1988 şi 1996, apoi între 2006 şi 2008, Radu Sabo a mai trecut în carieră pe la Gloria Bistriţa, Debrecen şi Zalaegerszeg, iar în ultima perioadă a fost antrenor-jucător al Sănătăţii Cluj. De altfel, Sabo va juca mîine în ultimul meci pentru "viruşii verzi".


ULTIMELE NOUTĂŢI
U Craiova. Oltenii revin azi la antrenamente şi se vor pregăti în Bănie, unde au programate două şedinţe tehnice. Sîmbătă, elevii lui Neagoe vor juca un amical cu Bistriţa, în Bănie.
Pandurii. Brazilianul Alexandre Cardoso (foto) a jucat accidentat cu Dinamo (1-1). "Aveam o ruptură mică, dar am forţat pentru a ajuta echipa. Dedic golul soţiei şi familiei", a comentat fundaşul, care va lua o pauză de o săptămînă pentru recuperare.
FC Vaslui. "Voi demonstra că am meritat banii şi îmi doresc să marchez cît mai mult, fiindcă vreau să fac performanţă. Lăcătuş e un antrenor cu experienţă, care ştie să ne mobilizeze. Sperăm să nu-l dezamăgim", a spus brazilianul William Gerlem. (Cristi Lapa)
Urziceni. Raul Rusescu a plecat ieri la Roma, unde va urma timp de o lună un tratament de recuperare. Săptămîna trecută atacantul a fost operat de menisc. (George Şeitan)
Alba Iulia. "N-am primit nici un sprijin pe plan local de 4 luni. Avem nevoie de bani pentru a nu intra în colaps şi nu sînt decît promisiuni", a spus preşedintele CA, Marian Sarmeş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează