FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele ținte ale lui Dinamo » Ce posturi vor să acopere ”cîinii” și motivul despărțirii de Bilinski

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2015 17:58

Dinu Gheorghe, directorul general al lui Dinamo, a anunțat pe ce posturi va încerca echipa sa să se întărească, dar și de ce a ales să se despartă de atacantul Kamil Bilinski.

”Mai avem nevoie urgent de un atacant și de un fundaș stînga. Despărțirea de Bilinski a fost decizia noastră. Dacă noi considerăm că lucrurile nu merg bine, iar un jucător nu mai poate face parte din planurile noastre, atunci ne despărțim”, a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

...despre șansele la play-off: ”Ne luptăm pentru play-off cu primele 6 clasate din sezonul trecut și cu Botoșani, care joacă în cupele europene. Am văzut că și Iașiul își propune play-off-ul. Va fi dificil.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
loritzu
loritzu  •  28 Iunie 2015, 12:25

bai ce-a mai explicat, un fel de "ma uit afara si daca ploua imi iau umbrela!" , acum e totul mult mai clar....am inteles de ce ati renuntat la cel mai bun atacant pe care-l puteam avea la acest moment. la Bili nu va luati nici un comision, acesta este motivul real, in plus avea si coloana vertebrala, spre deosebire de Alexe, Lazar si Matei "sagetile" lui flavius (cel mai mare antrenor in viata). Deci in loc de Bunoza-Elhamed-Bilinski, avem Marc-Matei-Lazar-Alexe, ne batem sigur la campionat! Se pare ca exista un blestem pe capul acestui club sa aiba de-a face numai cu prosti(adica un patron care pe langa faptul ca e sarac isi mai fura si caciula singur) si cu smenari(a se citi oameni care transfera jucatori doar daca isi trag comision si renunta la jucatori foarte buni pentru ca nu le iese nimic lor personal).

zecs93
zecs93  •  27 Iunie 2015, 23:35

doar 2 posturi, eu zic ca dupa cum arata lucrurile ne mai trebuie urgent 2 fundasi centrali, 2 fundasi stanga si 3 atacanti !!! Alexe va pleca,la fel si Matei deci daca pleaca si Matei ne-ar mai trb si un mijlocas dreapta !!! in total 7 sau 8 achizitii cert !!!

randoom_._
randoom_._  •  27 Iunie 2015, 21:19
Postat de ultimulcaine pe 27 Iunie 2015, 20:45

Lasa-l... e in LUMEA LUI !!!

cum *** sa spui asa ceva? pai cu jucatorii aia ati furat trofee. din cauza ca babosa a bagat bani. uite,negoi99tza nu mai baga bani si daca pierdeati cele 3 meciuri cu medias,viitorul si petrolu din ultimele etape,erati retrogradati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează