FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

Ultrașii de la CS Universitatea Craiova, atac macabru la Dinamo: „Deschideți ușa, spurcaților! Am venit să vă salvăm!”

Ultrașii Craiovei din Liga 1 au ironizat-o pe Dinamo cu fiecare ocazie
Ultrașii Craiovei din Liga 1 au ironizat-o pe Dinamo cu fiecare ocazie

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 11:38

O facțiune a Peluzei Nord Craiova, „Vechiul Spirit Ultras”, a ținut să le reamintească celor de la Dinamo, dar într-un mod grotesc, reprobabil, că nu e bine să râzi de necazul altuia.

Când finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a anunțat că vrea să vină în ajutorul lui Dinamo, o bună parte a suporterilor din Bănie a protestat vehement. 

Peluza Nord a și publicat un comunicat dur, cu titlul „Nu fi bolșevic". Și se delimita clar de actiunea lui Rotaru „de a ajuta clubul milițienesc Дина́мо". 

Ultrașii Craiovei, atac sub centură la Dinamo

Ultrașii nu s-au oprit însă aici. Iar o facțiune a Peluzei Nord, „Vechiul Spirit Ultras", a plusat deunăzi, pe o rețea de socializare, cu un atac sub centură, reprobabil, la adresa marii rivale. 

Pentru a le reaminti „câinilor" că nu e bine să râzi de necazul altuia, cum au făcut ei când Bănia era la ananghie, fanii radicali ai oltenilor au publicat o fotografie în care moartea cu coasa poartă emblema Craiovei și bate la ușa lui Dinamo, după ce a făcut ravagii la Steaua și la Rapid. 

Ultrașii de la CS Universitatea Craiova, atac macabru la Dinamo: „Deschideți ușa, spurcaților! Am venit să vă salvăm!”

Textul care-o însoțește e de-a dreptul macabru: „Deschideți ușa, spurcaților... Suntem noi, suporterii ȘTIINȚEI, am venit să vă salvăm! Blestemul Olteniei se va implini. M..e Дина́мо, echipa miliției! ".

2013e anul înființării CS U Craiova. A fost blamată inclusiv de fanii bucureșteni fiindcă se consideră succesoarea fostei mari echipe a Băniei, "Craiova Maxima"

Învinși și cu banii luați 

Oltenii au pierdut meciul caritabil de FIFA 20 cu Dinamo, cel propus de Rotaru și disputat luni seară, cu scorul general de 1-2 (1-3, 6-0, 1-2). S-au strâns 22.000 de euro, bani cu care „câinii” pot să mai acopere din datorii, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai susține clubul.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. Spaniolii i-au transmis lui Negoiță: cine o va antrena pe Dinamo, în cazul în care vânzarea se face

VIDEO A apărut tabela pe Ghencea! „Sper că aceste imagini vă încântă” + Noutate absolută: tribună la jumătate și plexiglas pentru a nu obtura mănăstirea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
sdoru
sdoru  •  29 Aprilie 2020, 11:45

tot vad si citesc.....dinamo echipa militiei, steaua echipa armatei, victoria echipa securitatii.......acuzatii ca aceste echipe au fost de sorginte comunista!!ok. dar pe craiova,,,,rapid.....arges...oradea....cluj.....brasov.......nu tot comunistii cu fabricile sau universitatile lor le sprijineau????nu tot comunistii erau presedinti de club???nu tot comunistii ii faceau studenti si oameni cu facultate???? nu tot de la comunisti mancau si oltenii????dar mintea romanului este scurta!!!! IN COMUNISM ORICE MISCA ERA DE LA COMUNISTI!!!! ASA CA PUTINA DECENTA AR TREBUI SA EXISTE!

murdoch_mysteries
murdoch_mysteries  •  28 Aprilie 2020, 22:54
Postat de murdoch_mysteries pe 28 Aprilie 2020, 17:03

Sper sa existe o judecata divina pentru toti spur ca tii sortii, chiar daca ji go diile oltenesti ii vad doar la Dinamo! D-zeu e sus si ii vede pe toti!! Sper sa le dea dupa inima si sufletul lor ticasosite de ura!

Asa cum spuneam țărănimea si prostimea olteana, fara numar si fara rusine, incearca sa mistifice istoria fotbalului romanesc. Numai ca desenul este unul macabru si vine din creierul cangrenat de ura al unor ***! Ca sa gusti atata ura ***, pe Rapis si Steaua vad ca-i rezolvasera deja, inseamna ca capul ala cat damigeana nu mai are mintea decat cat dopul, si ala ras de sobolanii olteni pe la colturile lui..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicu.rares
nicu.rares  •  28 Aprilie 2020, 22:30
Postat de gintonic pe 28 Aprilie 2020, 21:50

"Sa rasturnat", ca bine le zici. Mai bine oltean provincial, simplu, glumeț, onest și inimos, decât simpatizant al echipelor hulite de o tara întreaga, de trista amintire, cu o istorie murdara!!!

Cine va iubeste pe voi ma olteni parliti ?? sunteti clonele orasului, echipa e la mititelu, voi sunteti clonele , star wars scrie pe voi =))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close