FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV

Ultrașii Stelei, mesaj-manifest pentru Hagi: "Gică, nu e păcat să te pui din nou în genunchi în fața unui pușcăriaș?"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 17:37

Înaintea meciului direct dintre Viitorul și Steaua din această seară, ultrașii care au ales să susțință proiectul Armatei i-au pregătit un mesaj special lui Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului și fost mare jucător al roș-albaștrilor.

Astfel, pe site-ul steaualibera.ro, una dintre cele mai puternice voci ce militează pentru delimitarea față de echipa lui Gigi Becali, a apărut astăzi un mesaj-manifest pentru Gheorghe Hagi, antrenorul lui FC Viitorul.

"Mi-aduc aminte cu câtă bucurie juca Gica Hagi fotbal pentru Steaua. A jucat cu aceeași bucurie și la Națională, dar și la celelalte echipe pe la care a mai trecut. Mi-aduc aminte că era o plăcere să îl vezi pe Hagi jucând.(...)

Hagi a ales să meargă antrenor la echipa lui Becali, să se lase umilit de acesta și, mai târziu, să îl ajute pentru a ieși din puscărie. Asta a fost o mare greșeală a celui căruia fotbalul românesc îi spune "Rege". Nu trebuia să își asocieze imaginea cu cea a unui pușcăriaș condamnat pentru că a furat de la stat.

Și măcar dacă s-ar fi oprit acolo. Însă fostul nostru număr 10 a lăsat ca această asociere să continue și la fotbal, acolo unde Viitorul, echipa sa, a ajuns să fie văzută azi drept un satelit de-al echipei FC Sporting Becali.

E trist, pentru că nimeni nu poate nega faptul că Hagi chiar iubește fotbalul și chiar vrea să facă o afacere serioasă cu echipa Dobrogeană. Pe lângă faptul că a construit-o de la 0, Gică a dus acolo tot ceea ce a învățat de-a lungul întregii sale cariere de jucător. A luat de la Steaua, de la Ienei, a luat de la Iordănescu, a luat de la Barcelona, de la Real Madrid, de la Cruyff, de la Fatih Terim, de la toți cei care i-au influențat într-un fel sau altul cariera.

A luat și a dus pe malul Mării Negre, acolo unde a construit o echipă tânară, care acum are șanse importante să câștige Liga 1. După toata munca asta, Gică, nu e păcat să te pui din nou în genunchi în fața unui pușcăriaș?

Poate c-ai uitat, Gică, dar ai jucat la echipe unde mentalitatea de învingător este regula numărul 1. La Steaua, la Real, la Barcelona, nu cred că ai învățat la vreuna din aceste echipe să faci compromisuri. Doar să câștigi.

Și asta trebuie să faci și acum, cu Viitorul. Adu-ți aminte că ai fost stelist, că ai făcut performanțe inimaginabile cu Steaua și fă la fel și acum, cu echipa ta. Nu mai sta în genunchi în fața nimănui.

Nu știu dacă îi datorezi sau nu ceva lui Becali. Orice ar fi, însă, nu merită să îți distrugi numele pentru asta."

Vezi AICI mesajul integral de pe site-ul suporterilor steliști.

Hagi a jucat pentru Steaua în perioada 1987-1990, perioadă în care a câștigat trei titluri, trei Cupe și Supercupa Europei, fiind de asemenea finalist în ediția 1988-1989 a Cupei Campionilor Europeni.

Steaua o conduce pe Viitorul cu 12-1 în raportul meciurilor directe. 

  • Viitorul - Steaua se joacă azi, de la ora 20:30. Partida este în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
10206780258464986
Victor Ionescu  •  18 Martie 2017, 23:19

Sunteti batuti grav in cap cand in lipsa de articole promovati sub titlul "ultrasii stelei", un articol al unui grup restrans de persoane, si de pe un site care nu inglobeaza toti suporterii Stelei, nici macar toti ultrasii. Promovati un articol unde un *** are impresia ca unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume ai tuturor timpurilor s-a pus vreo data in genunchi in fata ciobanului si a vandut meciurile. Asta este o idiotenie si o prostie fara margini iar voi si cei care au scris idiotenia asta nu faceti altceva decat sa va puneti eticheta de idioti. Scuze, nu am vrut sa va jignesc, am vrut sa va spun adevarul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

815309251857881
Popa George  •  18 Martie 2017, 22:45

Ultrasii,care ultrasi că ăia de duc la basket,nu la fotbal că ei nu stiu deastea și sunt invidioși pe colegul lor de breasla,Gigi pușcărie

fangigi
fangigi  •  18 Martie 2017, 21:56
Postat de zagna pe 18 Martie 2017, 21:39

Atunci ce mai cautam in romanica, sa fim bataia de joc a lui dragnea, olgutza, si a altor penali care conduc tara spre prapastie ? Fotbalul este un sport, viata este, din pacate, o lupta...

Tu il cauti pe gheorghe! Becali gheorghe!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează