FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ultrașii Stelei nu mai vin la meciuri, Becali îi trimite la CSA: "Talpane, ia tu toți suporterii!"

Atmosfera la partida de baschet Steaua - CSU Sibiu a fost incendiară
Atmosfera la partida de baschet Steaua - CSU Sibiu a fost incendiară

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2017 00:00

Ultrașii Stelei refuză să mai vină la meciurile echipei de fotbal, Gigi se declară fericit de situație.

Becali n-a avut niciodată o relație bună cu fanii. Totul s-a rupt în momentul în care patronul a pierdut marca și sigla, iar galeriile au decis să nu mai vină la niciun meci al Stelei, nici în Liga 1, nici în cupele europene.

Ultrașii însă au continuat să susțină formațiile celor de la CSA. Ei merg săptămână de săptămână la partidele echipelor de baschet, de handbal, de rugby sau de polo. Așa s-a întâmplat și miercuri seară, când micuța sală a Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul" din București a fost luată cu asalt de peste 500 de suporteri pătimași din Peluza Sud, la jocul de baschet cu CSU Sibiu.

"Nu am plecat vreodată. Acum mai uniți ca niciodată!" a fost bannerul uriaș care a cuprins toată tribuna a doua a sălii. " Talpan e unul dintre noi" și "Talpan ne scapă de cioban" au fost alte mesaje afișate.

Înarmați ca la derby-urile adevărate cu Dinamo, fanii steliști au venit cu zeci de steaguri roș-albastre și au cântat pe toată durata meciului. Nu au lipsit din arsenal tobele și cântecele de brigadă care au făcut furori în anii trecuți în Ghencea, dar și pe Arena Națională.

Gigi a comentat evenimentele: "Îi mulțumesc lui Talpan că m-a scăpat de ăia de la Peluza Sud. Ăia sunt cei mai răi, cei mai fanatici. Fiecare face cum îi place. Cine vrea, e cu Talpan. Cine nu, e cu Becali".

La finalul victoriei cu Sibiul, 71-57, ultrașii i-au aclamat pe jucători ca la disputele din NBA. Au cântat cu ei, l-au salutat pe fiecare-n parte și au intonat cântecele de galerie și la jumătate de oră de la ultimul fluier al sfertului 4.

"Au făcut numai 8.000 de euro pe an, de ce vor milioane de la mine?!"

Becali își continuă războiul cu CSA pentru marca Steaua și spune că a găsit un aliat în ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș: "Ministrul Apărării este de bună-credință. Corpul de control de la Minister a făcut un raport, iar ministrul a zis că e incomplet. El a pus o întrebare bună. A întrebat câți bani a făcut CSA din marca Steaua. O să folosesc și eu întrebarea asta la proces. Ei au făcut 8.000 de euro pe an. Și au avut marca la toate sporturile. De ce cereți 3,7 milioane de euro pe an despăguburi, când voi faceți 8.000 de euro pe an? De ce ați distrus marca? Ce faceți cu ea? Cei de la CSA au refuzat 250.000 de euro pe an, cât plăteam eu pe chirie ca să joc pe Ghencea, ca să facă 8.000 de euro pe an".

"Mă bucur că fanii mă apreciază. Îmi dau putere și simt că munca îmi e apreciată. În scurt timp, la baschet sau la handbal vor veni mai mulți oameni decât la formația lui Becali"
Florin Talpan, jurist CSA Steaua

"Mă bucur că Steaua a devenit o echipă fără suporteri! La ce bani investește Becali, Steaua ar fi fost foarte greu de învins, în cazul în care ar fi evoluat în Ghencea, cu fanii în spate"
Marius Șumudică, antrenor Astra

541de spectatori este cel mai mic număr de fani prezenți în acest sezon pe Arena Națională la un meci al Stelei, 1-0 cu ACS Poli Timișoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
obyy30
obyy30  •  10 Martie 2017, 19:33
Postat de Livi Andrei pe 10 Martie 2017, 16:09

Daca ai folosit "domnul" becali, e clar! :))) sunteti penibili! Uneori, chiar stau si ma intreb...daca voi postati din simpatie pentru infractorul becali, sau postati ca aveti ordin de la palat?

Draga domnule asa zis suporter al fotbalului sau a unei echipe oarecare, am spus domnul Becali pentru ca nu l cunosc personal si nu am facut banii impreuna, formele de politete se aplica cel putin la mine, in toate cazurile in care nu cunosc persoana respectiva! Pentru idiotenia de care dai dovada si pentru cultura ta generala, sunt un iubitor al fotbalului si apoi al Stelei si locuiesc in Franta de ani buni, asa ca ciocul mic si incearcati dragi suporteri sa nu nu mai judecati oamenii, nu avem acest drept, noi doar avem dreptul sa privim fotbalul si sa l aplaudam daca este nevoie! Bafta!

1882950978629733
Flo Flo  •  10 Martie 2017, 18:44

In curand la fotbal vor mai fi atatia spectatori cati cititori cumpara ziare.Daca am fi avut presa serioasa care sa promoveze fara partizanat fenomenul fotbal de la noi ar fi sporit interesul fanilor.Presa a promovat scandalurile,mismasurile,articole platite ridicand in slavi contra cost echipe care au facut performante scurt timp dar fara suporteri F.C.NATIONAL,SPORTL,U.URZICENI,F.C.VASLUI,OTELUL GALATI,CFR CLUJ,ASTRA(care a cumparat locul in divizia A de la DANUBIANA).

205385333245464
Livi Andrei  •  10 Martie 2017, 16:09
Postat de obyy30 pe 10 Martie 2017, 12:49

Salutare tuturor care iubesc Steaua. Din păcate , aceasta echipa este într o situație critica fără suporteri, ceea ce este normal pentru o echipa fără sustinere din partea tribunelor. Părerea mea este ca suporterii greșesc fantastic, știm cu toții ca domnul Becali a făcut, face și o sa mai facă greșeli, dar ăsta nu înseamnă ca baietii care muncesc din greu, acesta echipa de oameni care sunt în spatele acestor băieți merita sa fie tratați în acest mod. Ok, recunosc toți vrem sa încurajăm Steaua nu FCSB dar atunci când nimeni nu știa ceea ce o sa urmeze și încurajau echipa care era denumita Steaua de ce o făceau? Va zic eu, din dragoste pentru fotbal, din dragoste pentru un club care nu se mulțumea doar sa termine în primele 6 , un club care investească masiv în jucători pentru a face performanta, ceea ce s à si întâmplat. Ăsta datorita domnului Becali sau dacă vreți a banilor lui pe care î a investit în Steaua , acestî bani care au făcut mii de suporteri fericiți, bani pe care Becali putea sa î cheltuie cum ar fi vrut el dar nu a facut o.Deci totul se rezuma la bani, bun, acum trecând în partea cealaltă, nimeni nu și pune întrebarea, ok, da Becali 60 milioane de euro pe marca sa zicem deși e mult, ce face domnul Talpan cu acești bani? Credeți ca o sa investească în armament, unități militare sau o sa mărească salariile militarilor care își risca tot pentru tara lor? CLAR CA NU! Deci? Nu meritați sa fiți suporterii acestei echipe! Rușine sa va fie!

Daca ai folosit "domnul" becali, e clar! :))) sunteti penibili! Uneori, chiar stau si ma intreb...daca voi postati din simpatie pentru infractorul becali, sau postati ca aveti ordin de la palat?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează