FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un apropiat al lui Rădoi surprinde: "Nu voia să se facă antrenor" » De ce crede că a acceptat postul de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 17:29

Antrenorul secund al lui Cosim Olăroiu, Cătălin Necula, îl știe bine pe Mirel Rădoi, lucrînd cu el la Al Hilal, Al Ain și Al Ahli. Acesta face o dezvăluire surprinzătoare, susținînd că Mirel n-a avut niciodată în plan să devină antrenor.

"Eu am vorbit cu el, am lucrat mult timp cu el. Niciodată nu îmi spunea că vrea să fie antrenor, ci că i-ar fi plăcut o funcție de director sportiv. 

Dar, probabil a fost o ofertă care l-a luat prin surprindere și a vrut să profite de șansa pe care a primit-o", a spus Cătălin Necula la Dolce Sport.

Mirel Rădoi i-a luat locul lui Costel Gâlcă pe banca Stelei, Chiar dacă în acte este trecut drept director sportiv, fostul fundaș al campioanei se comportă ca un antrenor principal.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Iunie 2015, 22:50

SI IN POZA SUNT L II I INGAII NR 1 MACHE SI PEDRAZINI

ortega
ortega  •  29 Iunie 2015, 21:15

Eu credeam că vrea să se facă pește ... Meclă are , fetițele îi mai lipsesc ... Are oricum una sigură , dar e la Poarta Albă , și iese fără dinți , că cică mușca ... Mimița biciclista va face trotuarur doar pe aleile din Ghencea Militar ... E rebut ...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  29 Iunie 2015, 19:52

Pai tot Director este si acum :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează