FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Un atacant de 20 de ani din Liga 1 s-a lăsat de fotbal pentru a merge la muncă în Scoția: "M-am săturat de bătaia de joc de aici"

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2016 10:27

Tânărul atacant Sebastian Petre venise la Petrolul, acum o lună, în speranţa că va reuşi să bifeze debutul în primul eşalon competiţional.

Ionel Gane a intenţionat să îi ofere acest prilej în jocul cu FC Botoşani, dar tehnicianul nu a dorit să lege o eventuală primă prezenţă în Liga 1 cu  un eşec ruşinos, aşa cum a fost cel cu moldovenii.  

Sebastian Petre nu a ţinut prea mult la colaborarea cu "găzarii" în condiţiile în care acesta a încetat raporturile cu gruparea galben - albastră.

"Am depus o cerere de reziliere a contractului cu Petrolul. Ne-am săturat de atâta bătaie de joc. Fără niciun ban şi distribuit, la antrenamente, ca fundaş în condiţiile în care, se ştie, Sebi a jucat doar atacant, am decis să urmăm altă cale", a spus Marian Petre, tatăl jucătorului.

Petre evoluase, ultima oară, la echipa secundă a lui Dinamo Bucureşti şi venise acasă, la Ploieşti, convins că va putea pătrunde în lotul "găzarilor" pentru a bifa primele apariţii în Liga 1.

Între timp tânărul de 20 de ani a decis să plece să muncească în Scoția. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  16 Mai 2016, 22:03

Ti-ai gasit si tu unde sa joci. Pai lesinatii aia stau cu falimentul pe buza si tu voiai sa prinzi minute acolo? : ))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Mai 2016, 12:04

...ce bine de el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează