FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Un dublu campion cu Steaua, mesaj categoric: „Sunt împotriva vaccinării obligatorii! Dacă va fi să nu mai călătoresc în lume, nu am s-o mai fac”

Nana Falemi a luat două campionate cu Steaua +49   FOTO
Nana Falemi a luat două campionate cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 22:40

Nana Falemi (45 de ani) a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume și a avut un mesaj categoric.

Dublu campion cu Steaua, Falemi a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care și-a exprimat poziția în privința vaccinării împotriva COVID-19.

„Sunt împotriva vaccinării obligatorii! Dacă va fi să nu mai călătoresc în lume, nu am s-o mai fac decât să fiu forțat să mă vaccinez”, a scris Falemi.

COVID-19. Un dublu campion cu Steaua, mesaj categoric: „Sunt împotriva vaccinării obligatorii! Dacă va fi să nu mai călătoresc în lume, nu am s-o mai fac”

Novak Djokovic: „Nu vreau să fiu obligat să fac așa ceva!”

Sârbul Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) este cel mai cunoscut sportiv care a spus că nu este de acord cu vaccinul împotriva COVID-19 și că e pregătit să renunțe la tenis dacă jucătorii vor fi obligați să-l folosească.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea, va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat”, a declarat Nole. (Detalii AICI)

VIDEO. Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

FOTO. Imagini spectaculoase din București, în plină pandemie de coronavirus

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus:

Marat Safin crede teoriile conspirației legate de coronavirus: „Vom merge pe stradă cu cipuri implantate curând. Ei sunt adevărații stăpâni”

Parteneriat fără precedent pe piața farmaceutică » Doi giganți lucrează la vaccinul pentru coronavirus + când ar putea fi gata

Primul medicament care doboară COVID-19 vine din America! Rezultatele pe 125 de pacienți + anunțul Ministerului Sănătății: „Sperăm să-l aducem în România într-o lună”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
gido
gido  •  23 Aprilie 2020, 13:47
Postat de Mihăiță Nimirciag pe 23 Aprilie 2020, 09:07

Vaccinarea e un efect iar una din cauze este virusul. Prin vaccinare EI acționează asupra efectului si nu asupra cauzelor cum ar fi normal. Trebuie să umbli la cauza , să nu genereze alte efecte, nu la efectul cauzelor. Nimeni si nimic nu ti garantează ca introducerea a ceva străin în corpul tău, iti asigura o viata mai bună. E un risc în plus. Prefer să descopăr si sa actionez asupra cauzei sa nu mai genereze alte efecte. Deci categoric, NU vaccinare.

esti cam varsta ... n-ai nici un vaccin facut in primii ani de viata?

gago747
gago747  •  23 Aprilie 2020, 09:39

Cine-i tefelist preost și pune botul, n-are decît să meargă să se vaccineze cu primul val, adică cu cobaii umani. Cine-i deștept, stă mai în spate și așteaptă cîteva luni, să vadă cam ce se întîmplă cu respectivii cobai, și apoi se cere și el la vaccin, dacă o să mai fie cazul.

sibelius
sibelius  •  23 Aprilie 2020, 09:22

Pe vecina de 90 de ani nu o intrebati? Ca e la fel de relevanta parerea ei.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează