FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Un fost campion al României face dezvăluiri: "De cînd sînt aici, în retur se întîmplă lucruri urîte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 ianuarie 2014 20:45

Fost campion cu CFR Cluj, Nuno Claro i-a avertizat pe actualii săi colegi de la Timişoara cu privire la lucrurile necurate care se vor întîmpla în retur.

Portarul celor de la ACS Poli crede că tot Steaua va cîştiga campionatul, şi o va face într-o manieră categorică.

“De cînd sînt aici, în România, întodeauna returul a fost mai greu decît prima parte de campionat. Din păcate se întîmplă şi lucruri mai urîte, care nu ţin neaparat de fotbal.

Aşa e peste tot, din păcate, nu doar aici. De asta am şi vorbit între noi, jucătorii, că trebuie să facem mai multe puncte în tur pentru ca în retur să fim mai liniştiţi.

Steaua o să cîştige campionatul încă o dată şi nu va avea concurenţă. S-au schimbat lucrurile în campionatul românesc.

Cînd eram la CFR, campionatul avea 7-8 echipe puternice, din păcate acum mai sînt doar 2-3 echipe.

Din cauza asta are de suferit fotbalul românesc, iar mulţi jucători nici nu mai vor să vină aici, în România, nu mai e cum a fost acum 5-6 ani“, a spus portarul pentru opiniatimisoarei.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Ianuarie 2014, 18:46

o fi ramas cu imaginea CFR-ului intiparita in minte :)))))

adrian008
adrian008  •  04 Ianuarie 2014, 11:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

corect.bine spus.mi-ai luat vorbele din gura. randoom_ asta delireaza cu dezinvoltura.este la al treilea sau al patrulea cont.restul au fost blocate.urmeaza si asta :)))

leonv
leonv  •  04 Ianuarie 2014, 02:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mai uite unul .......... Selecţionerul Anghel Iordanescu a anunţat, joi, lotul de jucatori convocaţi penntru partida amicala cu echipa naţionala a Franţei, programata, miercuri, la Paris. Iordanescu a convocat urmatorii fotbalişti: Bogdan Lobonţ (Dinamo), Bogdan Stelea (Rapid) - portari; Gheorghe Popescu (Lecce), Cosmin Contra (AC Milan), Adrian Iencsi (Rapid), Daniel Prodan (Messina), Mirel Radoi (Steaua), Cristian Chivu (Ajax Amsterdam), Flavius Stoican (Universitatea Craiova), Razvan Raţ (Rapid), Dorinel Munteanu (VfL Wolfsburg) - fundaşi; Paul Codrea (Genoa), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Florin Şoava (Rapid), Laurenţiu Roşu (Numancia Soria) - mijlocaşi; Adrian Mutu (Verona), Adrian

Vezi toate comentariile (55)
Comentează