FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost căpitan al lui Dinamo iese la atac! Cuvinte grele la adresa conducerii: "Nu ne-a băgat nimeni în seamă acum 5 ani"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 21:39

Florentin Petre deplânge situația în care a ajuns Dinamo, clubul pe care l-a servit mai bine de 10 ani, atât ca jucător, cât și ca antrenor, fiind la echipa a doua a clubului în 2015. 

Fostul căpitan al "câinilor" e convins că echipa nu se va mai putea ridica prea curând la nivelul din urmă cu câțiva ani. 

”E greu să mai reclădeşti acum ceva la Dinamo. E foarte greu să se mai ridice la nivelul la care am jucat noi. Eu acum cinci ani am tras un semnal de alarmă, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă. Iar acum, îmi pare rău că am ajuns să am dreptate.

Este păcat că un club cu o tradiţie atât de mare să ajungă la nivelul ăsta. Domnul Negoiţă a încercat să facă ceva, dar este greu să poţi ajunge la nişte performanţe. Nu mai contează cum am plecat de la Dinamo. N-am vrut să-i fac rău copilului meu, dar el a păţit la fel ce am păţit eu.

Asta a fost strategia lor de la început, să nu aibă foşti jucători importanţi la club. Am renunţat la familia mea, la copii mei şi am mers cu sufletul să ajut echipa, dar eu nu am primit acelaşi lucru”, a declarat Florentin Petre pentru TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
joshuax
joshuax  •  21 Noiembrie 2017, 22:23

Florentin Petre sa mearga la canalul Fishing & Hunting, sa ne povesteasca despre pescuitul la fir.. electric

Vezi toate comentariile (1)
Comentează